Libnet.ro
UNICEF

22:15

Raportul Comisiei Europene privind Bulgaria in cadrul MCV: au fost indeplinite angajamentele de la aderare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raportul Comisiei Europene privind Bulgaria in cadrul MCV: au fost indeplinite angajamentele de la aderare

Comisia Europeana a adoptat marti raportul privind progresele inregistrate de Bulgaria pentru onorarea angajamentelor privind reforma judiciara, combaterea coruptiei si a criminalitatii organizate, in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV). continuă pe Ziarul Bursa

Raport MCV 2019: Masurile luate dupa decizia CCR privind completurile de 5 judecatori au generat un climat de insecuritate accentuata

Capacitatea DNA a fost afectata de modificarea legilor justitiei, de transferarea catre Sectia speciala a unor cazuri de coruptie, precum si de faptul ca functia de procuror-sef al DNA ramane in continuare neocupata, caracterul temporar al numirilor interimare adaugand un element de incertitudine si vulnerabilitate. De asemenea, masurile luate dupa decizia Curtii Constitutionale privind completurile de 5 judecatori au generat un climat de insecuritate accentuata. Concluziile se regasesc in Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) dat publicitatii marti.

Surse: Raport MCV devastator pentru Romania - Legile Justitiei, modificate in interesul unor persoane. O parte din CSM, lipsita de impartialitate. Mandatul lui Toader la MJ, desfiintat de experti

Raportul Comisiei Europene privind situatia Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare, ce va fi facut public marti, se anunta a fi unul deosebit de dur. Astfel, potrivit surselor de la.

Semnal de alarma tras de ministrul Justitiei, Ana Birchall, dupa raportul MCV

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca Raportul Comisiei Europene privind Mecanism.

UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul dintre cele mai critice din ultimii zece ani, au explicat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Potrivit acestora, expertii europeni noteaza ca lupta anticoruptie a scazut foarte mult in intensitate, activitatea DNA cunoscand o descrestere semnificativa.

MAE: Proiectul de raport MCV se clasifica pentru a respecta cerintele Comisiei Europene

Proiectul de raport MCV se clasifica pentru a respecta cerintele Comisiei Europene, care il transmite partii romane astfel incat Ministerul Justitiei sa formuleze eventuale comentarii intr-un termen scurt, a transmis duminica Ministerul de Externe, intr-un raspuns la solicitarea Mediafax.

UPDATE Comisia Europeana publica Rapoartele MCV pentru Romania si Bulgaria. Raport extrem de dur pentru Romania

Draftul documentului, care evalueaza progresele in privinta statului de drept, va fi discutat si aprobat in Colegiul Comisarilor, la Strasbourg, inainte de a deveni public. Raportul MCV pentru Romania este cel mai dur din ultimii 10 ani. Expertii Comisiei Europene noteaza ca lupta anticoruptie a scazut dramatic, iar activitatea DNA este intr-un declin semnificativ, arata un prim draft.

Raportul MCV privind Bulgaria. Comisia Europeana considera ca statul vecin si-a indeplinit angajamentele asumate in momentul aderarii la UE

Comisia Europeana afirma, in comunicatul referitor la raportul MCV, ca progresele inregistrate de Bulgaria sunt suficiente pentru a considera indeplinite angajamentele asumate in momentul aderarii la UE. Decizia finala privind ridicarea MCV va fi luata dupa consultarea Consiliului UE si a PE.

MAE: MCV se clasifica pentru a respecta cerintele Comisiei Europene

Ministrul Afacerilor Externe a anuntat ca proiectul de raport privind progresele Romaniei in cadrul .

Comisia Europeana a publicat raportul privind evolutia situatiei din Romania in cadrul MCV

Romania asteapta azi noul raport MCV. Draftul documentului, care continea concluziile preliminare, a starnit un scandal urias intre CSM si Ministerul Justitiei pentru ca documentul a ajuns.

Reactia Comisiei Europene, dupa ce Parlamentul Regatului Unit l-a obligat indirect pe premierul Boris Johnson sa ceara o noua amanare a Brexitului

Comisia Europeana a luat nota de votul prin care Camera Comunelor a decis sambata sa suspende votarea acordului privind Brexitul, executivul comunitar cerand totodata Londrei sa-l informeze asupra a ceea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )