Libnet.ro
UNICEF

07:15

Raportul MAI despre violentele din 10 august 2018 a fost declasificat. Ministrul de Interne: Nu pot da detalii din el

Adevărul Adevărul,
Raportul MAI despre violentele din 10 august 2018 a fost declasificat. Ministrul de Interne: Nu pot da detalii din el

Raportul Ministerului de Interne despre violentele din 10 august 2018 a fost declasificat de catre ministrul de Interne, Marcel Vela, si transmis catre procurorii DIICOT care se ocupa cu investigarea evenimentelor. Ministrul a precizat ca nu poate oferi detalii presei despre continutul raportului. continuă pe Adevărul

Raportul referitor la protestele din 10 august, au fost declasificate si trimise catre DIICOT

Ministrul de interne, Marcel Vela, a anuntat joi ca raportul privind interventia autoritatilor la protestele din 10 august 2018 a fost declasificat si a fost pus la dispozitia DIICOT, care are in desfasurare o ancheta penala. Raportul este declasificat, dar nu poate fi facut public inainte de a fi incheiata ancheta. Decizia apartine DIICOT, a subliniat ministrul, potrivit Digi24. ro.

VIDEO: Raportul privind violentele din 10 august a fost declasificat pentru ancheta. Ministrul de Interne: DIICOT ne-a comunicat ca acest raport declasificat poate fi folosit acum in ancheta penala

Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018 a fost desecretizat, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela. El a precizat ca DIICOT a luat act de declasificarea raportului, care poate fi folosit acum in cercetarea penala si care va putea fi facut public la finalul anchetei procurorilor.

Ce contine raportul protestului din 10 august - SURSE

Toate documentele despre protestul din 10 august 2018 au fost complet declasificate si trimise la DIICOT. Ministrul de Interne a facut anuntul dupa ce a primit avizele de la toate institutiile implicate.

DIICOT: Raportul protestului din 10 august 2018 cuprinde evaluari cu privire reactia fortelor de ordine

DIICOT anunta ca raportul protestului din 10 august, intitulat Informarea privind manifestatia de protest desfasurata in municipiul Bucuresti in data de 10. 2018, si declasificat de MAI cuprinde evaluari cu privire la modul de derulare a evenimentelor si interventia fortelor de ordine.

Ce aflam din Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august: Carmen Dan a preluat comanda in jurul orei 12:00 Ordinele au fost date prin intermediul lui Mihai Valeriu (surse)

Carmen Dan, care se afla in concediu in 10 august 2018, a venit la biroul de la Ministerul de Interne si a preluat comanda operatiunilor in jurul orei 12:00, arata Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018, care a fost desecretizat joi, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate dosarului.

Ministrul de Interne,Marcel Vela,anuntaca raportul 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dosarul protestului din 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana, fiind posibila o informare in privinta acestei probleme incepand cu ziua de miercuri. Ministrul a precizat ca sunt cateva proceduri care trebuie parcurse dat fiind faptul ca sunt implicate si alte institutii in desecretizarea raportului.

Raportul protestului din 10 august nu poate fi facut public, desi a fost desecretizat. Sefa DIICOT: E mijloc de proba in dosarul penal

Procurorul-sef interimar al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat ca raportul MAI referitor la incidentele din Piata Victoriei din 10 august 2018 nu poate fi facut public nici dupa declasificare, pentru ca acesta a fo.

MIHAI FIFOR: Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august nu a fost declasificat

Secretarul general al PSD Mihai Fifor afirma despre anuntul ministrului de Interne privind declasificarea Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august,ca raportul a fost deja desecretizat in proportie de 90%, concluzia sa fiind ca azi, ministrul liberal de Interne Marcel Vela nu a declasificat nimic.

Ludovic Orban ii solicita ministrului de Interne sa prezinte raportul referitor la Dosarul din 10 august

Premierul Ludovic Orban i-a solicitat, miercuri, ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, ca, dupa finalizarea procedurii referitoare la desecretizarea dosarului referitor la evenimentele din 10 august, sa pr.

Marcel Vela: Nu a existat vreo amenintare la adresa institutiilor statului la protestele din 10 august

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, la B1 TV, ca nu a existat vreo amenintare la adresa institutiilor statului la protestele din 10 august 2018.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )