Libnet.ro
UNICEF

20:45

Rares Bogdan arunca bomba. Cine este de vina pentru criza Covid din Romania: Populatia si autoritatile nu sunt vinovate

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan arunca bomba. Cine este de vina pentru criza Covid din Romania: Populatia si autoritatile nu sunt vinovate

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan sustine ca populatia nu este vinovata pentru cresterea numarului de cazuri. El declara ca presa este vinovata pentru raspandirea stirilor false. Rares Bogdan i-a sfatuit pe jurnalisti sa faca mai multe eforturi pentru prezentarea cazurilor dramatice ale pacientilor infectati cu cumplitul virus. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, nou atac la CCR: Deciziile sunt impotriva poporului roman si impotriva sanatatii cetatenilor

Rares Bogdan a facut o serie de atacuri la adresa Curtii Constitutionale a Romaniei, spunand ca institutia este impotriva cetatenilor.

Rares Bogdan, mesaj dur pentru USR-PLUS. De ce ii acuza

Prim vicepresedintele PNL Rares Bogdan i-a acuzat, duminica, pe cei de la USR-PLUS ca nu il sustin, asa cum fac liberalii, pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. in interventia sa telefonica la Antena 3, Rares Bogdan a facut un apel si la colegii sai.

De nerecunoscut! Cum arata Rares Bogdan la 30 de ani si ce facultate a absolvit acesta, de fapt

Rares Bogdan a devenit politician cu acte in regula in anul 2019, cand s-a inscris in PNL si a condus lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare. Scorul obtinut a plasat partidul sau pe locul 1 in preferintele electoratului. Anterior, el s-a remarcat ca jurnalist si realizator tv.

Cine este noul iubit al Andreei Balan

Soarele pare sa fi iesit din nou pe strada Andreei Balan, dupa despartirea de George Burcea. Weekend-ul trecut, artista s-a afisat la mare cu noul barbat din viata ei. Iata despre cine este vorba! .

Gabriela Firea arunca bomba: Plangere penala impotriva ministrului Muncii!

Gabriela Firea vine cu un anunt-bomba, miercuri seara. Primarul Capitalei a marutirisit ca va depune plangere impotriva ministruli Muncii. Primarul Capitalei o acuza pe Violeta Alexandru ca a chemat functionari din Primarie la sediul PNL, din Aleea Modrogan, pentru a-i spune ce probleme au la serviciu, si secrete de serviciu.

Cine este sotul Violetei Alexandru si cati bani incaseaza de la stat in fiecare luna. Unde lucreaza acesta

Violeta Alexandru a fost, in anul 2015, ministru delegat pentru Consultare Publica si Dialog Social in Guvernul Ciolos. Aceasta era cunoscuta la acea vreme mai degraba pentru activitatea ei din cadrul organizatiilor nonguvernamentale. De altfel, in anul 2001 ea chiar a fondat Institutul pentru Politici Publice IPP).

DNA: Un fost consultant la Ministerul Mediului este acuzat pentru mita de 1,3 milioane de lei

Gheorghe Tuluc, la data faptelor consultant si ulterior consilier superior in cadrul Serviciului Finantari Investitii din Ministerul Mediului si Padurilor, a fost trimis in instanta, cu acord de recunoastere a vinovatiei, intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi primit mita aproximativ 1,3 milioane de lei, transmite DNA, citata de Agerpres. u.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )