Libnet.ro
UNICEF

20:00

Rares Bogdan, despre Klaus Iohannis: E un om cat se poate de uman, de echilibrat si normal

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, despre Klaus Iohannis: E un om cat se poate de uman, de echilibrat si normal

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a afirmat, vineri seara, la Exces de Putere ca nimeni nu se indoieste ca Klaus Iohannis nu va castiga alegerile prezidentiale, precizand ca cu cat mobilizarea e mai. continuă pe Antena3

CTP, reactie neasteptata despre Klaus Iohannis: S-a schimbat mult fata de 2014

Cristian Tudor Popescu a comentat in aceasta seara, la Digi 24, prestatia presedintelui actual al Romaniei, la dezbaterea de azi cu jurnalistii. Cu toate ca gazetarul l-a tinut aproape in continuu dintr-o lauda in alta, a avut un mic lucru sa-i reprosoze. CTP, despre dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnalistii Cristian Tudor Popescu a comentat .

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Nu poate exista nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook, ca nu va exista nicio dezbatere cu candidatul PSD, un partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile. Iohannis le-a cerut sprijinul romanilor in turul al doilea pentru a castiga definitiv lupta pentru Romania. Candidatul PNL la alegerile prezidentiale a anuntat ca va merge prin tara si va dialoga cu cu cetatenii, cu jurnalistii si cu societatea civila.

Klaus Iohannis: Nu poate exista insa nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile

Presedintele Klaus Iohannis a respins marti ideea unei dezbateri cu Viorica Dancila, candidata unui partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile.

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. DEZBATERE Klaus Iohannis - Viorica Dancila? Rares Bogdan dezvaluie totul

Rares Bogdan a vorbit despre cele 5 motive pentru care NU vom avea o DEZBATERE Klaus Iohannis - Viorica Dancila. Este.

Rares Bogdan, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis, dupa dezbaterea din 2014. Inevitabilul s-a produs

Rares Bogdan a fost moderatorul dezbaterii electorale din 2014, dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Pe atunci, alaturi de colegii sai din platoul emisiunii, a analizat momentele dintre cei doi contracandidati si se pare ca nu a uitat ce atuuri are actualul presedinte al Romaniei, dar si ce defecte, intr-un astfel de meci electoral. Rares .

Rares Bogdan: Cinci motive pentru care Iohannis nu participa la dezbateri cu Dancila

Rares Bogdan a explicat intr-o postare pe social media de ce presedintele Klaus Iohannis nu participa la o dezbatere televizata cu Viorica Dancila.

Rares Bogdan, atac violent la adresa Vioricai Dancila: Nu vom avea dezbatere! Cum ar fi sa ajunga Simona Sensual si Bianca Dragusanu ministri la Justitie si la Interne?

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan lanseaza un atac dur la adresa Vioricai Dancila, in conditiile in care candidatul PSD cere o infruntare directa cu Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor.

Viorica Dancila: Rares Bogdan m-a amenintat cu procurorii. ii cer lui Iohannis sa iasa public si sa dea explicatii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a reactionat dupa ce prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a continuatseria de acuzatii la adresa Guvernului Dancila. L-am vazut cu totii pe Rares Bogdan,.

Olguta Vasilescu, dupa iesirea lui Rares Bogdan: Am mai facut o zi de inchisoare pentru ca am varuit blocuri

Olguta Vasilescu a avut o prima reactiela mesajul lui Rares Bogdan cu privire la dezbaterea de la DNA. Fostul ministrul al Muncii vine cu acuzatii grave la adresa oamenilor lui Iohannis. Citeste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )