Libnet.ro
UNICEF

10:45

Rares Bogdan, DUR dupa tragedia de la Piatra Neamt: CORUPTIA UCIDE! Sa faca lumina. Pe cine da vina?

B1 B1,
Rares Bogdan, DUR dupa tragedia de la Piatra Neamt: CORUPTIA UCIDE! Sa faca lumina. Pe cine da vina?

Zece persoane au decedat in urma incendiului izbucnit, sambata seara, la Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de. continuă pe B1

Klaus Iohannis, reactie la aproape cinci ore dupa tragedia de la Piatra Neamt

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, pe pagina sa de Facebook, la tragedia produsa sambata, la Sectia ATI COVID de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde au murit 10 pacieniti si au fost raniti alti 7 oameni, in urma unui incendiu.

Rares Bogdan: Spitalul din Piatra Neamt este subordonat CJ condus de PSD-istul Arsene, care schimba managerii ca pe sosete

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan acuza faptul ca autoritatile nu au facut nicio investitie in ultimii 5 ani la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde sambata seara au murit 10 pacienti la sectia ATI COVID, in urma unui incendiu.

Andrei Carabelea, primarul din Piatra Neamt, dupa ce a vazut tragedia de la SJ Neamt: E un Colectiv

Sambata seara, in jurul orei 18,30, la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt a avut loc un incendiu care a afectat sectia de ATI unde erau internati, in doua saloane, 17 pacienti. Pacientii internati.

Iohannis: Tragedia care a avut loc la Spitalul Judetean Piatra Neamt a indoliat intreaga tara

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj dupa tragedia de la Spitalul de la Piatra Neaamt Acesta s-a declarat profund indurerat de decesul pacientilor de la ATI si transmitand condoleante familiilor.

Iohannis: Tragedia care a avut loc la Spitalul Judetean Piatra Neamt a indoliat intreaga tara

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj dupa tragedia de la Spitalul de la Piatra Neaamt, declarandu-se profund indurerat de decesul pacientilor de la ATI si transmitand condoleante familiilor.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa incendiul tragic de la Piatra - Neamt: Sunt profund indurerat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor pacientilor decedati in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra - Neamt: Tragedia care a avut loc la Spitalul.

Dr. Monica Pop: Dupa parerea mea, pacientii de la Piatra Neamt nu au murit din cauza incendiului

Tragedia de la Spitalul-suport COVID din Piatra Neamt ridica mari semne de intrebare cu privire la ce s-a intamplat, de fapt, in cele doua saloane in care au murit, conform bilantului provizoriu, 10 pacienti, in urma declansarii unui incendiu.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa si premierul

Premierul Ludovic Orban participa sambata seara la o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt unde au murit 10 persoane. Sedinta este coordonata de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu.

Spitalul care a luat foc la Piatra Neamt a avut opt manageri in ultimul an numiti politic! Institutia se afla in subordinea Consiliului Judetean condus de baronul PSD Ionel Arsene

Tragedia de laSpitalul Judetean Neamt, unde sambata seara au murit zece persoane intr-un incendiu la Sectia ATI Covid, scoate la iveala nereguli cu care se confrunta de ani buni Piatra-Neamt.

10 persoane au murit in incendiul de la ATI COVID. Ministrul Sanatatii merge la Piatra Neamt

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, merge la Piatra Neamt pentru a coordona ancheta privind tragedia de la Spitalul Judetean unde 10 persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI. Medicul de garda este in stare grava si va fi transferat la Iasi.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )