Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan, un nou atac la adresa Vioricai Dancila. Ce va ajunge sa faca premierul dupa alegerile prezidentiale

Playtech Playtech,
Rares Bogdan, un nou atac la adresa Vioricai Dancila. Ce va ajunge sa faca premierul dupa alegerile prezidentiale

Rares Bogdan a lansat un nou atac la adresa Vioricai Dancila, dupa ce social-democratii au sustinut, in cadrul unei festivitati organizate pentru pensionarii din Sectorul 5 al Capitalei, ca Dancila va fi prima femeie care va fi aleasa in functia de presedinte al Romaniei. Liderul PNL a precizat, ironic, ca actualul premier va fi prima . continuă pe Playtech

Rares Bogdan, despre noile propuneri de comisar european: Dancila face tandari imaginea Romaniei! Sunt propuneri facute in bataie de joc!!!

Reactie dura a europarlamentarului PNL Rares Bogdan, dupa ce premierul Viorica Dancila i-a propus pe Dan Nica si Gabriela Ciot pentru functia de comisar european pentru Transporturi. intr-o postare pe.

Purtatorul de cuvant al UDMR, atac Rares Bogdan: Nu vom uita topaiala lui isterica!

Hegedus Csilla lanseaza un atac furibund la adresa lui Rares Bogdan, dar si asupra PNL, in frunte cu.

Rares Bogdan: Dancila e in pas de defilare direct spre puscarie daca mai da banul public asa. Avem 248 de voturi garantate pentru motiune (VIDEO)

Rares Bogdan a declarat, pentru B1 TV, ca Opozitia are deja asigurate 248 de voturi pentru motiunea de cenzura si, pana pe 10 octombrie, candva fi votata in Parlament, e posibil ca numarul acestora sa.

Rares Bogdan: Rovana Plumb, RESPINSA din nou la vot in Comisia JURI. Romania trebuie sa propuna un nou candidat pentru functia de comisar european

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan anunta ca Rovana Plumb a fost respinsa din nou la vot in Comisia JURI, astfel ca Romania trebuie sa propuna, cat mai rapid, un nou comisar european. Acelasi lucru este.

Rares Bogdan, despre viitoarea guvernare PNL: Vom impozita pensiile nesimtite si vom promova oameni care au citit cartile, nu le-au folosit sa omoare tantarii (VIDEO)

Rares Bogdan a declarat, pentru B1 TV, ca PNL a pregatit deja cinci masuri esentiale menite sa restabileasca echilibrul in economia romaneasca. Europarlamentarul PNL a precizat ca liberalii nu vor sa vina la.

Rares Bogdan (PNL): Rovana Plumb este disperata sa fie acceptata Comisar European. Nu se lasa pana nu distruge de tot imaginea Romaniei in lume

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan o acuza pe Rovana Plumb ca vrea sa distruga imaginea Romaniei, dupa ce PSD-ista a anuntat ca si-a lichidat imprumutul de 800. 000 de lei intr-o scrisoare adresata Comisiei.

Rares Bogdan da de pereti cu Rovana Plumb

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan reactioneaza dur dupa ce Rovana Plumb a transmis o scrisoare Comi.

Codrin Stefanescu, atac la Orban: isi soarbe tacticos cafeaua cu coniac. Se vede deja prim-ministru si se gandeste cum sa scape de Rares Bogdan

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, a lansat un atac la adresa lui Ludovic Orban si a PNL, dupa ce acestia au citit joi motiunea de cenzura, iar Opozitia pare sa aiba sanse sa dea jos Guvernul Dancila.

Reactia Vioricai Dancila dupa esecul Rovanei Plumb: declaratie de presa la ora 19.00

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, va sustine o declaratie de presa incepand cu ora 19. 00, la sediul central al partidului. Presedintele Klaus Iohannis a chemat-o pe Viorica Dancila miercuri la Palatul Cotroceni, pentru a discuta de propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, dupa esecul Rovanei Plumb.

inchis la Rahova,Liviu Dragneacontesta in continuare alegerea Vioricai Dancila in fruntea PSD

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a facut apel la sentinta Tribunalului Bucuresti prin care i-au fost respinse contestatiile facute la Statutul PSD si alegerea in functiile de conducere a partidului a presedintelui Viorica Dancila, a presedintelui-executiv Orlando Teodorovici si a secretarului general Mihai Fifor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )