Libnet.ro
UNICEF

10:16

Rares Bogdan (PNL) mesaj pentru MArcel Ciolacu (PSD)

România Liberă România Liberă,
Rares Bogdan (PNL) mesaj pentru MArcel Ciolacu (PSD)

Rares Bogdan PNL) mesaj pentru MArcel Ciolacu PSD). continuă pe România Liberă

Rares Bogdan, mesaj pentru Marcel Ciolacu dupa ce acesta a lesinat

Invitatul lui Adrian Ursu, prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan, a tinut sa ii transmita lui Marcel Ciolacu multa sanatate, dupa evenimentul de astazi in care acesta a lesinat in timpul unei conferinte de presa.

Spitalul Militar, pozitie oficiala dupa lesinul lui Marcel Ciolacu (PSD). Daca testul rapid pentru COVID-19 a iesit negativ, testul PCR e in lucru

Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Carol Davila din Capitala a oferit o prima pozitie oficiala cu privire la starea lui Marcel Ciolacu, in conditiile in care presedintele interimar al PSD.

Primul mesaj al lui Marcel Ciolacu dupa iesirea din spital

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a postat cu numai cateva minute in urma un mesaj pe o retea sociala, pentru toti cei preocupati de starea lui de sanatate.

Marcel Ciolacu, primul mesaj dupa ce aproape a lesinat in timpul conferintei de presa de la sediul PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a postat un prim mesaj, duminica, pe Facebook, dupa ce a fost aproape de lesin intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul partidului, ajungand astfel la.

Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Europei: PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD a transmis un mesaj de Ziua Europei, prin intermediul unei postari video pe Facebook.

A uitat atacul la statul de drept. Marcel Ciolacu, de Ziua Europei: PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei

Presedintele interimar al PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a tinut sa dea un mesaj de Ziua Europei si arata ca PSD a sustinut si va sustine in continuare parcursul european al Romaniei. in epoca Dragnea, socialistii europeni au inghetat relatiile cu PSD, in timp ce liderii de la Bruxelles au condamnat vehement atacul Guvernului Dancila la adresa statului de drept.

Marcel Ciolacu, primul mesaj dupa externare: Ma intorc la treaba!

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a postat, duminica dupa-amiaza, un mesaj pe Facebook in care afirma ca se simte bine si va reveni la munca. El le multumeste tuturor celor care l-au sustinut, dar si cadrelor medicale de la Spitalul Militar Central.

Marcel Ciolacu: Guvernul PNL a promis ca gaseste solutii pentru ca toti copiii sa aiba acces la cursurile online. Nimic concret pana acum

Guvernul PNL a promis ca va gasi solutii pentru ca toti copiii sa aiba acces la cursurile online, insa nu s-a intamplat acest lucru nici pana acum, cand suntem aproape de ridicarea starii de urgenta, a atras atentia presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost externat. Medicii de la Spitalul Militar spun ca a avut o cadere de calciu Mesajul liderului PSD

Marcel Ciolacu a fost externat din Spitalul Militar unde a fost pentru investigatii dupa ce i s-a facut rau in timpul conferintei de presa de la sediul PSD. Medicii au anuntat ca acesta a avut o cadere de calciu. De asemenea, i-au facut un test rapid pentru coronavirus, rezultatul fiind negativ. Lui Marcel Ciolacu i s-a facut rau in conferinta de presa PSD: A avut o stare de lesin, primele analize au iesit bine.

UPDATE Marcel Ciolacu a ajuns la Spitalul Militar, unde i se fac investigatii medicale, dupa ce aproape ca a lesinat in timpul conferintei de la sediul PSD

UPDATE, 9 mai, ora 13. 30 Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a fost dus la Spitalul Militar Carol Davila din Capitala, pentru investigatii medicale. Marcel Ciolacu, presedintele interimar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2981 seconds )