Libnet.ro
UNICEF

06:30

Rares Bogdan, prima reactie dupa ce motiunea a trecut: Nu ne convine aceasta situatie ca o majoritate toxica a dat jos Guvernul liberal

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, prima reactie dupa ce motiunea a trecut: Nu ne convine aceasta situatie ca o majoritate toxica a dat jos Guvernul liberal

Rares Bogdan a facut primele declaratii dupa ce motiunea de cenzura a PSD a trecut. Liberalul spune ca guvernului demis nu ii convine aceasta situatie si ca o majoritate toxica a reusit sa dea jos Guvernul liberal. continuă pe Antena3

Rares Bogdan mobilizeaza alesii PNL: Anul trecut a fost usor. Adevaratele batalii acum vin

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan a vorbit, duminica, la Consiliul National al PNL, despre activitatea europarlamentarilor partidului, referindu-se si la victoria Laurei Codruta Kovesi, care nu ar fi putut sa aiba loc fara europarlamentarii liberali si fara sprijinul presedintelui Klaus Iohannis. Acesta le-a transmis celor peste o mie de alesi liberali ca adevaratele batalii acum vin.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa caderea Guvernului Orban: Solutia corecta, anticipatele!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca motiunea de cenzura este rezultatul frustrarii PSD care a pierdut guvernarea si ca in acest moment cea mai buna solutie este declansarea alegerilor anticipate.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa caderea Guvernului Orban - LIVE TEXT

Presedintele Klaus Iohannis sutine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni Declaratia de presa este transmisa in direct de Antena 3 si pe www. antena3. ro.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa demiterea Guvernului: O sa am o discutie cu Victor Ponta cu privire la o propunere de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca adoptarea motiunii de cenzura este un pas foarte mare pentru democratia Romaniei, mai ales pentru sanatatea romanilor.

Alina Gorghiu, reactie dupa ce Guvernul Orban a fost demis: Propunerea noastra de premier ramane Ludovic Orban

Alina Gorghiu, senator PNL, a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut, iar Guvernul Orban a fost demis.

Ministrul Mediului, Costel Alexe, reactie dupa demiterea sefului Romsilva: Avem nevoie de profesionisti in fruntea institutiilor publice, de oameni integri

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a avut o prima reactie dupa ce directorul general Romsilva, Gheorghe Mihailescu, a fost schimbat din functie.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Rares Bogdan, despre motiunea de cenzura: Sunt mici sansele sa treaca. Ludovic Orban ramane premier

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a precizat ca nu exista niciun fel de negociere intre liberali si social-democrati, subliniind ca sansele ca motiunea de cenzura sa treaca sunt foarte mici.

Rares Bogdan (PNL): Vom merge cu aceeasi propunere la Cotroceni si cu aceeasi echipa guvernamentala

PNL va merge la Cotroceni cu aceeasi propunere de formula guvernamentala, a subliniat Rares Bogdan, prim-vicepresedintele formatiunii, dupa ce Guvernul Orban a fost demis prin motiune de cenzura. Vom.

RARES BOGDAN: Ludovic Orban este un adevarat pompier atomic

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a declarat, dumica, in cadrul Consiliului National al PNL, ca prim-ministrul Ludovic Orban este un adevarat pompier atomic, care comunica de multe ori si pentru alti membri ai Cabinetului, si i-a indemnat pe acestia sa nu considere niciodata ca presa ar fi un dusman.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )