Libnet.ro
UNICEF

16:45

Rares Bogdan pune tunurile pe Ludovic Orban: Regret ca nu i-am cerut demisia dupa europarlamentare. Se crede lupul alpha. A dus la pierderea alegerilor

Adevărul Adevărul,
Rares Bogdan pune tunurile pe Ludovic Orban: Regret ca nu i-am cerut demisia dupa europarlamentare. Se crede lupul alpha. A dus la pierderea alegerilor

Prim-vicepresedintele Rares Bogdan a lansat duminica, intr-un interviu la AlephNews, o serie de critici la adresa presedintelui PNL Ludovic Orban, pe care il acuza ca ar fi trebuit sa-si dea demisia din functia de presedinte al partidului. Ludovic Orban se crede un fel de lupul alpha. Nu a consultat partidul cand a fost vorba de ministri. A venit cu o lista, a mai adaugat acesta. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan, atac dur la Orban: I s-a umflat capul. Si-a inchipuit ca e cainele, lupul alfa Nu cred ca trebuie sa mai fie presedinte al PNL, a esuat

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, lanseaza un atac dur la adresa liderului liberal, Ludovic Orban, pe care il acuza ca a condus si conduce dictatorial PNL, impunand decizii si ignorandu-i pe ceilalti din conducerea partidului. I s-a umflat capul. Si-a inchipuit ca e cainele alfa, lupul alfa, omul fara de care Romania nu merge inainte, el le stie pe toate, a sustinut Rares Bogdan despre Ludovic Orban. El a mai spus ca Orban a esuat in calitate de presedinte al PNL si ca nu ar mai trebui sa conduca partidul.

Razboiul total din PNL. Bogdan Chirieac: Cred ca Rares Bogdan s-a grabit! Pe mana cui merge Iohannis

Comentatorul politic Bogdan Chirieac a evaluat, duminica, la Punctul de intalnire, sortii de izbanda ai prim-vicepresedintelui PNL Rares Bogdan, de a-l rasturna din functie pe actualul presedinte Ludovic Orban.

Rares Bogdan il desfiinteaza pe Ludovic Orban: A pierdut ca papagalul toate ministerele importante

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, l-a desfiintat pe Ludovic Orban, presedintele partidului, pe care l-a acuzat ca a pierdut ca papagalul toate ministerele importante, la negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru formarea coalitiei de guvernare.

Rares Bogdan: Scoala online nu este o solutie. Nu cred ca putem sa mai riscam sa ne tinem copiii departe de sala de clasa (VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat joi seara in cadrul emisiunii Dosar se politician, ca sustine redeschiderea scolilor, precizand ca legatura profesor-elev nu poate fi pastrata prin sistemul.

CCR a respins sesizarea partidului AUR privind alegerea lui Ludovic Orban la sefia Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala a respins joi, cu majoritate de voturi, sesizarea formulata de partidul Alianta pentru Unirea Romanilor privind alegerea lui Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor. Judecatorii CCR au stabilit ca sesizarea facuta de AUR este inadmisibila.

CCR a respins sesizarea AUR privind alegerea lui Ludovic Orban la sefia Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala a respins, joi, sesizarea Aliantei pentru Unirea Romanilor asupra hotararii Camerei Deputatilor pentru alegere lui Ludovic Orban presedinte al acestui for. Judecatorii CCR au stabilit ca sesizarea facuta de AUR este inadmisibila, relateaza Digi24.

CCR a respins sesizarea de neconstitutionalitate formulata de AUR. Ludovic Orban ramane presedinte al Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala a Romanieia respins, joi, sesizarea de neconstitutionalitate depusa de AUR impotriva hotararii Camerei Deputatilor de a-l numi pe Ludovic Orban in functiei de.

Curtea Constitutionala a respins contestatia AUR privind alegerea lui Ludovic Orban ca presedinte al Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala a respins, joi, sesizarea depusa de AUR impotriva hotararii Camerei Deputatilor prin care Ludovic Orban a fost ales ca presedinte. Judecatorii au respins sesizarea ca inadmisibila cu o larga majoritate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )