Libnet.ro
UNICEF

18:15

Rares Bogdan a raspuns daca o primeste pe Dancila la dezbaterea lui Klaus Iohannis de la SNSPA: Nu are ce sa caute!

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan a raspuns daca o primeste pe Dancila la dezbaterea lui Klaus Iohannis de la SNSPA: Nu are ce sa caute!

Rares Bogdan a vorbit despre detaliile dezbaterii de marti, la Antena 3, in conditiile in care Ionel Danca nu avea informatii exacte despre stabilirea locului dezbaterii, conform sursei citate. SNSPA a. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, despre dezbaterea lui Iohannis: Dancila nu are ce sa caute acolo. PSD incearca sa o victimizeze

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, sambata, ca fostul premier Viorica Dancila nu are ce cauta la dezbaterea de marti a lui Klaus Iohannis. Fostul jurnalist a precizat ca presedintele nu are ce sa discute cu liderul PSD.

Rares Bogdan a rabufnit: Dancila sa se pregateasca de dezbatere cu procurorii!

Europarlamentarul PNL Rares Bodgan a rabufnit. Acuzatiile vin in contextul noilor informatii privind protestul din 10 august. Fostul prezentator TV le-a adus acuzatii Vioricai Dancila si fostului ministru de Finante, Eugen Teodorovici. Rares Bogdan a rabufnit Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, s-a dezlantuit intr-o furtuna de apelative jignitoare la adresa candidatului la prezidentiale din partea PSD, .

Viorica Dancila: Rares Bogdan m-a amenintat cu procurorii. ii cer lui Iohannis sa iasa public si sa dea explicatii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a reactionat dupa ce prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a continuatseria de acuzatii la adresa Guvernului Dancila. L-am vazut cu totii pe Rares Bogdan,.

Olguta Vasilescu, dupa iesirea lui Rares Bogdan: Am mai facut o zi de inchisoare pentru ca am varuit blocuri

Olguta Vasilescu a avut o prima reactiela mesajul lui Rares Bogdan cu privire la dezbaterea de la DNA. Fostul ministrul al Muncii vine cu acuzatii grave la adresa oamenilor lui Iohannis. Citeste.

Rares Bogdan, acuzatii fara precedent: A existat o contabilitate dubla in Guvernul Dancila

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan continua seria de acuzatii la adresa Guvernului Dancila, despre care spune ca tinea o contabilitate dubla si ca raportau cifre nereale. Eu ii rog pe toti.

Olguta Vasilescu, contre cu Rares Bogdan pe tema bugetului: Ne ameninta cu puscaria! Alo, DNA?

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan spune ca guvernele PSD au pus pistolul la tampla Romaniei si au tras cu sete, iar asta este, pe scurt, ce a gasit ministrul Finantelor in visterie. DNA sa vina sa ia pe sus dubleta Dancila-Teodorovici! Monstruozitatea lor este incredibila, a scris Rares Bogdan pe Facebook. Fostul ministru Olguta Vasilescu ii da replica si afirma ca ea a mai facut o zi de inchisoare pentru ca a varuit blocuri in Craiova.

Niculae Badalau, despre acuzatiile lui Rares Bogdan: Ce fac acum nu arata decat incompetenta!

Fostul ministru al Economiei Niculae Badalau a reactionat la Antena 3 la acuzatiile europarlamentarului Rares Bogdan. Domnul jurnalist Rares Bogdan nu a iesit inca din haina de jurnalist si nici.

Rares Bogdan, reactie dura la declaratiile lui Nastase: E lup moralist

Europarlamentarul Rares Bogdan, prim-vicepresedinte al PNL, reactioneaza dur la acuzatiile lansate d.

Rares Bogdan, despre Klaus Iohannis: E un om cat se poate de uman, de echilibrat si normal

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a afirmat, vineri seara, la Exces de Putere ca nimeni nu se indoieste ca Klaus Iohannis nu va castiga alegerile prezidentiale, precizand ca cu cat mobilizarea e mai.

Ministrul Citu analizeza posibilitatea de a-i face plangere penala lui Eugen Teodorovici. Rares Bogdan: Dandy a fost contabilul mafiei

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat, joi, ca ar putea fi depusa o plangere penala impotriva lui Eugen Teodorovici, dupa dezastrul pe care liberalii l-au gasit in economie. Totodata,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2752 seconds )