Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Presedintele Klaus Iohannis va cere demisia Guvernului

Antena3 Antena3,
Surse: Presedintele Klaus Iohannis va cere demisia Guvernului

Radu Tudor a spus la Antena 3 ca ar exista o intelegere intre partidele din Opozitie sa ceara demisia Guvernului si alegeri anticipate. Presedintele Iohannis inteleg ca la ora 21 va anunta ca,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului, dupa alegerile europarlamentare si referendum: Acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara

Presedintele Klaus Iohannis cerut duminica seara, dupa alegerile europarlamentare si dupa trecerea referendumului, ca acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara. in ultima acestui rezultat, Guvernul trebuie sa plece, a spus Iohannis.

Rares Bogdan: Vom cere demisia Guvernului si alegeri anticipate de urgenta

Rares Bogan,candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a spus ca vor cere demisia Guvernului Dancila si vor cere alegeri anticipate de urgenta. Noi vom initia motiune de.

Presedintele Klaus Iohannis a votat: Romani, veniti la vot, chiar merita sa votati / Astazi puteti sa incepeti sa schimbati Romania. Puterea politica este la voi- UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a mers sa voteze, duminica, in Capitala, la sectia de la Liceul Jean Monnet, si le-a transmis romanilor ca este o zi importanta.

Alianta USR-PLUS cere demisia Guvernului Dancila pentru cozile din diaspora

Liderii aliantei USR-PLUS au cerut in mod oficial demisia Guvernului pentru proasta organizare de la alegeri care a dus la cozi uriase in diaspora. Ce s-a intamplat azi in diaspora arata ca guvernul trebuie.

Klaus Iohannis: Guvernul Dancila trebuie sa-si dea demisia!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cere demisia Guvernului Dancila. intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni, Iohannis a pus la zid PSD si Guvernul Dancila. Romanii din tara si din.

Klaus Iohannis ataca la CCR Legea nr. 7/2006 privind statutul functionarului public parlamentar

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, catre Curtea ConstitutionalaCCR) o sesizare de neconstitutionalitate ce vizeazaLegea pentru completarea art. 10 din Legea nr. 7/2006 privind statutul.

Final de zi cu proteste la Cluj: se cere demisia Guvernului Dancila. Dreptul universal la vot nu este respectat

Protestatarii sustin ca dreptul la vot nu este respectat si ca foarte multi oameni nu reusesc sa voteze, in special in diaspora, din cauza ca autoritatile nu au dorit sa prelungeasca votul.

VIDEO Final de zi cu proteste la Cluj: se cere demisia Guvernului Dancila. Dreptul universal la vot nu este respectat

Protestatarii sustin ca dreptul la vot nu este respectat si ca foarte multi oameni nu reusesc sa voteze, in special in diaspora, din cauza ca autoritatile nu au dorit sa prelungeasca votul.

KLAUS IOHANNIS: Participarea la vot, senzationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in aceasta seara, ca participarea la alegerile pentru Parlamentul European si la referendum a fost senzationala.

Surpriza de proportii. Cati detinuti de la Penitenciarul Focsani vor vota la Referendumul pe legile justitiei initiat de presedintele Klaus Iohannis

Penitenciarul Focsani este arondat la Sectiile de votare nr. 24, nr. 25 si nr. 42 din Focsani, iar membrii echipelor sectiilor de votare se vor deplasa cu urnele speciale si cu materialele necesare votarii, intr-un spatiu anume amenajat pentru desfasurarea acestui proces, pentru care au fost luate toate masurile necesare asigurarii caracterului secret si liber exprimat al votului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )