Libnet.ro
UNICEF

00:07

RASCOALA iN PSD! Nu voi vota un Guvern condus de Mihai Tudose. Punct

B1 B1,
RASCOALA iN PSD! Nu voi vota un Guvern condus de Mihai Tudose. Punct

Revolta in PSD dupa nominalizarea lui Mihai Tudose pentru functia de premier. Parlamentarul PSD Liviu Plesoianu anunta pe Facebook ca nu va vota noul guvern cu Mihai Tudose in. continuă pe B1

USR cere PSD si ALDE sa retraga propunerea lui Mihai Tudose pentru functia de premier si sa vina cu un nou candidat: Nominalizarea nu respecta criteriile enuntate de Klaus Iohannis

Partidul Uniunea Salvati Romania considera ca propunerea lui Mihai Tudose din partea coalitiei PSD ALDE pentru functia de Prim-ministru al Romaniei este inacceptabila, intrucat nu respecta criteriile enuntate de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, atat in ceea ce priveste conditia de integritate, dar si in privinta capacitatii de a conduce Guvernul.

Televiziunile de stiri: Mihai Tudose, vehiculat ca propunere de premier. Codrin Stefanescu: Lista PSD de premieri are 8 nume

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca social-democratii au o lista de opt nume de potentiali premeri, printre care actualul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, presedintele Comisiei SRI, Adrian Tutuianu, si Viorica Dancila. Toate televiziunile de stiri anunta ca MIhai Tudose va fi propus pentru functia de prim-ministru de catre coalitia PSD-ALDE.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu: Nu voi vota noul Guvern

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris luni pe pagina sa de Facebook ca nu va vota noul guvern cu Mihai Tudose in frunte, pentru ca ar fi impotriva tuturor lucrurilor in care crede.

VIDEO. Liviu Dragnea, inainte de consultarile de la Cotroceni: Candidatul PSD pentru functia de premier este Mihai Tudose, desi exista o anumita suspiciune in legatura cu el. As fi simtit daca avea dubla comanda

Comitetul Executiv al PSD a discutat si o anumita suspiciune in legatura cu Mihai Tudose, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea. Cu toate acestea, conducerea executiva a PSD a votat, in majoritate, ca Mihai Tudose sa fie propus ca premier, in fata presedintelui Iohannis.

Codrin Stefanescu o contrazice pe Gabriela Firea: Lista PSD de premieri are opt nume. Mihai Tudose, Olguta Vasilescu, Adrian Tutuianu si Viorica Dancila, printre variantele social-democratilor

PSD are o lista pe care figureaza numele a opt potentiali premieri, intre care actualul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, presedintele Comisiei SRI, Adrian Tutuianu, si europarlamentarul Viorica Dancila, a declarat secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, duminica seara, la Antena 3.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Mihai Tudose in functia de premier: Praf si pulbere

Elena Udrea a reactionat pe pagina sa de Facebook dupa nominalizarea PSD-ALDE in persoana lui Mihai Tudose in functia de premier. Praf si pulbere!!! Asa poate fi descrisa miscarea Dragnea-PSD de.

Cum l-a demolat PSD, prin Darius Valcov, pe Mihai Tudose: Zero masuri indeplinite ca ministru al Economiei

Mihai Tudose, noua propunere a PSD pentru functia de premier, nu a dus la indeplinire, in calitate de ministru al economiei in guvernul Grindeanu, niciuna dintre masurile prevazute in programul de guvernare, conform evaluarii lui Darius Valcov. Activitatea modesta ca ministru al economiei nu a impiedicat PSD sa il propuna pentru functia de premier. Reamintim ca in urma acestei evaluari, PSD a hotarat sa retraga sprijinul politic guvernului Grindeanu, decizie urmata de o motiune de cenzura.

KLAUS IOHANNIS L-A DESEMNAT PE MIHAI TUDOSE CA PREMIER AL ROMANIEI (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca a acceptat propunerea coalitiei PSD-ALDE si l-a nominalizat pe Mihai Tudose drept noul premier al Romaniei. Seful statului a precizat ca a luat aceasta.

Schimb de replici intre Serban Nicolae si Liviu Plesoianu, pe tema propunerii PSD ca Mihai Tudose sa fie premier

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat, luni, ca nu va vota un guvern PSD-ALDE condus de Mihai Tudose. in replica, senatorul Serban Nicolae a afirmat ca nu exista unanimitate.

Reactia Liei Olguta Vasilescu, dupa ce presedintele Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier: Probabil voi ocupa in continuare portofoliul de la Munca. Vineri, la prima sedinta de guvern, o sa venim cu masuri de recuperare

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni seara, ca probabil isi va pastra potrofoliul si in viitorul Guvern. Precizarea vine dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe social-democratul Mihai Tudose, pentru functia de premier.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )