Libnet.ro
UNICEF

10:15

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Mihai Tudose in functia de premier: Praf si pulbere

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, despre nominalizarea lui Mihai Tudose in functia de premier: Praf si pulbere

Elena Udrea a reactionat pe pagina sa de Facebook dupa nominalizarea PSD-ALDE in persoana lui Mihai Tudose in functia de premier. Praf si pulbere!!! Asa poate fi descrisa miscarea Dragnea-PSD de. continuă pe Antena3

Catalin Ivan: Pe cat de bizara a fost depunerea unei motiuni de cenzura de catre Liviu Dragnea, pe atat de bizara este si nominalizarea lui Mihai Tudose

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan scrie luni, pe pagina sa de Facebook, ca Pe cat de bizara a fost depunerea unei motiuni de cenzura de catre Liviu Dragnea impotriva Guvernului PSD, pe atat de bizara este si nominalizarea lui Mihai Tudose.

A organizat o mascarada. Traian Basescu, furios pe nominalizarea lui Mihai Tudose: Klaus Iohannis era inteles cu Liviu Dragnea dinainte de consultari (VIDEO)

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a accepta nominalizarea coalitiei PSD-ALDE pentru functia de premier si de a il nominaliza pe Mihai Tudose a atras furia lui Traian Basescu. Fostul presedinte al.

Se anunta proteste, dupa nominalizarea lui Mihai Tudose ca premier

Comunitatile Uniti Salvam si Neam Trezit anunta luni, pe Facebook, ca vor face un protest dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza pe social-democratul Mihai Tudose ca.

Raluca Turcan, despre desemnarea lui Mihai Tudose: Standardele PSD in materie de competenta sunt foarte reduse

Raluca Turcan, prim-vicepresedinte al PNL, a afirmat, ca desemnarea lui Mihai Tudose ca premier arata ca standardele de competenta ale PSD pentru functiile publice sunt foarte reduse si ii cere lui Tudose.

Eugen Tomac despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: Klaus Iohannis a demonstrat ca este un politician slab

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, scrie, luni, pe pagina sa de Facebook, dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier, ca Iohannis nu a scapat de sindromul USL! Nu cu mult timp in urma, iesea in strada, mimand ca intelege cat rau face PSD tarii. Astazi, a demonstrat ca este un politician slab, care nu este capabil sa lupte cu ciuma rosie.

Radu Banciu, despre nominalizare de premier: Mihai Tudose nu reuseste sa se califice pentru functie in niciunul din cele mai sensibile subiecte ale momentului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu nominalizarea lui Mihai Tudose ca premier al Romaniei, atragand atentia ca fostul ministru de Economie pica testul tuturor.

Catalin Ivan: Nominalizarea lui Mihai Tudose, la fel de bizara ca motiunea impotriva Guvernului PSD

Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat luni ca pecat de bizara a fost depunerea unei motiuni de cenzura de catre Liviu Dragnea impotriva Guvernului PSD, pe atat de bizara este s.

Jurnalistul Sabin Orcan, despre premierul propus Mihai Tudose: Este un Fat-Frumos academic. Robert Turcescu: Nu mai avem nici presedinte. Toata lumea se uita la Iohannis ca sa mai puna piedica tavalugului pesedist

Directorul editorial al Romania Libera, jurnalistul Sabin Orcan, discuta, luni seara, cu deputatul PMP Robert Turcescu, cu senatorul PNL, Daniel Fenechiu si cu deputatul USR, Claudiu Nasui, in cadrul emisiunii X-Press, de pe postul B1 TV.

RASCOALA iN PSD! Nu voi vota un Guvern condus de Mihai Tudose. Punct

Revolta in PSD dupa nominalizarea lui Mihai Tudose pentru functia de premier. Parlamentarul PSD Liviu Plesoianu anunta pe Facebook ca nu va vota noul guvern cu Mihai Tudose in.

Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier

Presedintele PSD Ludovic Orban a declarat, dupa cepresedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier, ca partidul sau va face tot posibilul pentru respingerea noului guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )