Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ca raspuns embargoului rusesc, Romania va cumpara mai mult vin din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Ca raspuns embargoului rusesc, Romania va cumpara mai mult vin din Republica Moldova

In cadrul unei discutii de astazi, Traina Basescu, presedintele Romaniei l-a anuntat pe Nicolae Basescu, presedintele Republicii Moldova, ca Romania va importa mai mult vin din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Preturile locuintelor din Romania au scazut CEL MAI MULT in Europa

Preturile locuintelor din Romania, Grecia si Cipru au scazut cel mai mult din Europa in primul semestru, fata de perioada similara din 2012, respectiv cu 10,2%, arata un studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii.

Preturile locuintelor din Romania, Grecia si Cipru au scazut cel mai mult din Europa in ultimele sase luni

Preturile locuintelor din Romania, Grecia si Cipru au scazut cel mai mult din Europa in primul semestru, fata de perioada similara din 2012, respectiv cu 10,2%, arata un studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii de.

Jessie J: Alive contine mai mult gospel, mai mult soul, mai mult 80s style!

Mai sunt mai putin de doua saptamani pana cand ne vom delecta cu intreg albumul Alive. Jessie J ne-a incantat deja cu cateva piese de pe material, cu un preview al tuturor pieselor de pe acesta si cu nenumarate detalii despre realizarea albumului. Intr-un interviu acordat recent unei reviste din Marea Britanie, Jessie J a .

Emil Boc: Ponta e mai mult un agent al Gold Corporation decat al statului, din modul in care se comporta

Fostul premier Emil Boc sustine ca seful Guvernului, Victor Ponta, e mai mult un agent al Rosia Montana Gold Corporation decat al statului roman, intrucat a trimis Parlamentului un proiect de lege cu dedicatie si a vorbit de despagubiri pe care probabil i le-au dat cei de la Gold Corporation. Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca, a fost intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza declaratiile premierului Victor Ponta despre despagubirile pe care le-ar plati statul roman companiei canadiene in cazul in care proiectul minier de la Rosia Montana nu va incepe.

Rafael Nadal, dupa castigarea US Open: Este mai mult decat un vis pentru mine

Tenismenul spaniol Rafael Nadal a declarat, in conferinta de presa sustinuta luni seara dupa finala memorabila in fata lui Novak Djokovic, ca actualul sezon, reluat in februarie dupa o absenta de 7 luni, a fost mai mult decat un vis, noteaza AFP.

Nadal, dupa castigarea US Open: Este mai mult decat un vis pentru mine.

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a declarat ca sezonul 2013, care a culminat cu victoria de la US Open, este mai mult decat un vis, in contextul in care el a revenit in februarie dupa sapte luni de absenta din cauza unei accidentari la un genunchi, potrivit Mediafax. In 2013, spaniolul a inregistrat 60 de victorii si trei infrangeri, a ajuns in finala la 12 turnee din 13 si a castigat zece titluri, din care doua de Grand Slam US Open si Roland-Garros). Am plans dupa aceasta victorie din mai .

Patriarhul Daniel, despre situatia maidanezilor: Un om singur valoreaza mai mult decat intreg universul material

Un singur om valoreaza mai mult decat intreg universul material, sustine Patriarhul BOR, Daniel, vorbind duminica despre ocrotirea celor expusi violentelor venite din partea cainilor maidanezi. Un om singur valo.

Patriarhul Daniel, despre problema cainilor maidanezi: Un om valoreaza mai mult decat intreg universul material

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, considera ca un om valoreaza mai mult decat intreg universul material, toate galaxiile neputandu-se compara cu sufletul unui om, creat dupa chipul lui Dumnezeu, transmite Agerpres.

7 septembrie Iata vinovatul! Doar ca, de data asta, n-a fost cazul. Mai mult, am petrecut o seara foarte reusita cu el.

Daca nu va place ceva in muzica secolului XX, sa stiti ca el e de vina: Arnold Schoenberg. A fost, fara indoiala, un compozitor foarte bun Gurrelieder e cea mai buna dovada!), dar nu in asta a constat arta lui. Cam ca Picasso, care desena si picta exceptional, dar nu despre asta era pictura lui sau cam ca Brancusi, care slefuia aproape neverosimil, dar nu despre asta este vorba in sculptura lui.

7 septembrie Iata vinovatul! Doar ca, de data asta, n-a fost cazul. Mai mult, am petrecut o seara foarte reusita cu el

Daca nu va place ceva in muzica secolului XX, sa stiti ca el e de vina: Arnold Schoenberg. A fost, fara indoiala, un compozitor foarte bun Gurrelieder e cea mai buna dovada!), dar nu in asta a constat arta lui. Cam ca Picasso, care desena si picta exceptional, dar nu despre asta era pictura lui sau cam ca Brancusi, care slefuia aproape neverosimil, dar nu despre asta este vorba in sculptura lui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )