Libnet.ro
UNICEF

19:16

Raspunsul PNL la noua invitatie a Vioricai Dancila. Rares Bogdan: Cred ca stati inchisa in birou si visati cai verzi pe pereti

Hotnews Hotnews,
 Raspunsul PNL la noua invitatie a Vioricai Dancila. Rares Bogdan: Cred ca stati inchisa in birou si visati cai verzi pe pereti

Liberalii raspund ei la invitatia la dezbatere pe care Viorica Dancila i-a transmis-o, pe Facebook, lui Klaus Iohannis in ultima zi de campanie. Ei o indeamna pe candidata PSD sa mearga sa vorbeasca cu oamenii pe strada ca sa afle ce gandesc acestia despre minciunile si manipularile social-democratilor. continuă pe Hotnews

Scandal pe angajarea fiului Vioricai Dancila. Rares Bogdan, replica dura: Ce ii recomanda pe acesti copii?

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 2019 a oferit declaratii surprinzatoare, in seara de marti, legate de angajarea propriului sau fiu in functia de consilier, la Curtea de Conturi. Scandalul care a fost starnit pe fondul unei asemenea dezvaluiri a fost comentat si de catre Rares Bogdan. Fostul prezentator TV de la Realitatea a avut .

Prima reactie din PNL, dupa invitatia Vioricai Dancila la dezbatere: Nu mai bine ar iesi putin in strada?

Senatorul PNL Alina Gorghiu spune ca social-democratii ar trebui sa aiba intalniri cu electoratul, precizand ca presedintele Klaus Iohannis se afla, vineri, la Bacau pentru o dezbatere deschisa cu.

Reactia PNL la chemarea Vioricai Dancila: Nu mai bine ar iesi cei de la PSD putin pe strada?

Senatorul PNL Alina Gorghiu afirma, referitor la dezbaterea solicitata de liderul PSD, Viorica Danci.

Raspunsul lui Rares Bogdan la provocarea Vioricai Dancila

Rares Bogdan raspuns pe Facebook la provocarea lansata de Viorica Dancila ca presedintele Klaus Iohannis sa vina la ora 20 la o dezbatere la Palatul Parlamentului.

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate BEC. Rares Bogdan o ia la rost pe Viorica Dancila

Rares Bogdan a vorbit despre angajarea fiului Vioricai Dancila la stat. Am auzit comentariul lui Dancila la o.

Rares Bogdan, anunt de ultima ora: Ce va face daca Viorica Dancila vine la dezbaterea lui Klaus Iohannis?

Prim - vicepresedintele si europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, a anuntat ce va face daca Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, va decide sa mearga neinvitata la dezbaterea lui Klaus.

Rares Bogdan: Doamna Dancila ne-a trimis din nou scrisori de amor

Eurodeputatul PNL, Rares Bogdan, a precizat ca la alegerile prezidentiale din 24 noiembrie nu vor exista surprize, fiind increzator ca presedintele Klaus Iohannis va castiga cel de-al doilea.

Rares Bogdan anunta ce va face daca Viorica Dancila se prezinta NEINVITATA la dezbaterea lui Klaus Iohannis

Rares Bogdan reactioneaza la zvonurile potrivit carora Viorica Dancila ar urma sa se prezinte neinvitata la dezbaterea pe care Klaus Iohannis o va sustine la Biblioteca Centrala Universitara alaturi de.

Alina Gorghiu: Discursul Vioricai Dancila despre diaspora a fost infiorator, iar conferinta s-a incadrat in aceeasi propaganda tipica PSD Ce a spus senatoarea PNL despre gafa cu aria cercului (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca pozitia Vioricai Dancila vizavi de diaspora din conferinta electorala de marti a fost infioratoare, catalogand discursul.

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! De ce a facut puscarie tatal candidatei PSD

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )