Libnet.ro
UNICEF

13:45

Rasturnare de situatie in cazul incendiului devastator din Londra. De la ce ar fi plecat tragedia soldata cu cel putin 12 morti

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul incendiului devastator din Londra. De la ce ar fi plecat tragedia soldata cu cel putin 12 morti

Incendiul care a devastat un bloc de 24 de etaje din vestul Londrei ar fi fost pornit de la un frigider defect, scrie Daily Mail. Cel putin 12 oameni au murit in incendiul devastator de la Grenfell Tower, care. continuă pe Antena3

Gestul incredibil al lui Jamie Oliver fata de victimele incendiului devastator din Londra

Anglia este greu incercata! Dupa atacurile teroriste de acum cateva saptamani, alte persoane isi pierd viata intr-un cumplit incendiu izbucnit la un turn cu 27 de etaje din Londra. Jamie Oliver a fost printre primele vedete care au dat o mana de ajutor victimelor si familiilor ramase fara locuinta.

Sute de disparuti dupa incendiul devastator din Londra. Bilantul provizoriu este de 17 morti si 78 de raniti

Familii intregi sunt date disparute in urma incendiului care a distrus un turn de 24 de etaje din Londra. Bilantul provizoriu este de 17 morti si 78 de raniti. Autoritatile britanice spun ins.

Momentul in care o femeie isi arunca bebelusul pe geam, in timpul incendiului urias din Londra. Salvati-mi copilul! Salvati-mi copilul! Ce s-a intamplat cu micutul - VIDEO

Presa din Marea Britanie continua sa publice marturiile ravasitoare ale oamenilor care au scapat cu viata din incediul care a devastat o cladire din Londra. Potrivit unor martori ai tragediei citati de.

Raed Arafat, despre incendiul devastator din Londra: Interventia este una extrem de grea

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, motivele pentru care echipajele de salvare din capitala britanica se confrunta cu o sarcina extrem de dificila in i.

Londra: Theresa May a promis o investigare amanuntita in cazul incendiului in urma caruia si-au pierdut viata 12 persoane si alte zeci au fost ranite

Prim-ministrul britanic, Theresa May, a promis ca va avea loc o investigatie completa si amanuntita in cazul incendiului care a cuprins un bloc de 24 de etaje din Londra, in urma caruia 12 persoane au murit si alte zeci sunt ranite, informeaza Reuters.

Cel mai recent bilant al incendiului care a devastat un bloc de locuinte sociale din Londra: Sase morti

Cel putin sase persoane au murit in incendiul care a devastat in noaptea de marti spre miercuri un bloc turn de locuinte sociale din Londra, un bilant provizoriu care s-ar putea agrava, anunta politia londoneza, citata de AFP.

Incendiul din Londra: Ministerul de Externe anunta ca nu sunt romani printre victime (VIDEO)

Un incendiu devastator a cuprins in noaptea de marti spre miercuri un bloc de 30 de etaje din Londra. Aproximativ 30 de persoane au avut de suferit in urma evenimentului, conform primelor informatii.

MAE verifica daca exista romani afectati de incendiul devastator din vestul Londrei. Numerele la care puteti cere ajutor

Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord are in atentie incendiul produs miercuri dimineata, intr-o cladire de apartamente din Londra, informeaza un.

Spune-le copiilor mei ca ii iubesc. Ultimul apel al unui batran surprins de incendiul din Londra - FOTO

O victima a incendiului din Londra a vorbit cu un prieten ultima data la telefon, caruia i-a transmis: Spune-le copiilor mei ca ii iubesc, potrivit Mirror. Tony Disson, in varsta.

Incendiul din Londra: Cel putin 17 persoane si-au pierdut viata (VIDEO)

Politia a confirmat ca 17 persoane si-au pierdut viata in urma incendiului care a izbucnit la un bloc din Londra. Bilantul deceselor ar putea sa creasca, potrivit RT. Autoritatile au spus ca nus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )