Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rasturnare de situatie in cazul tinerei din Bucuresti, care a anuntat la 112 ca a fost sechestrata. Incredibil ce le-a transmis politistilor

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul tinerei din Bucuresti, care a anuntat la 112 ca a fost sechestrata. Incredibil ce le-a transmis politistilor

Politistii au primit un apel la 112 prin care o fata a transmis ca este sechestrata la etajul doi al unui bloc dintre piata Moghioros si strada Bozieni. Fata ar vedea din locul in care se afla. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul asistenului maternal acuzat ca a abuzat sexual una dintre fetele ce o avea in grija

Asistenta maternal din localitatea vasluiana Giurcani care a incercat sa-si puna capat zilelor invocand ca sotul acesteia, la randu-i asistent maternal, ar fi abuzat sexual una dintre fetele ce o aveau in grija si-a schimbat radical declaratia in fata anchetatorilor.

HOROSCOP. Perechile din zodiac care nu ar trebui sa fie niciodata impreuna

HOROSCOPUnele persoane pus si simplu nu se potrivesc, iar acest lucru se aplica si in cazul perechilor din zodiac care nu ar trebui sa fie niciodata impreuna. HOROSCOP Fecioara si.

Prima Dacia Logan electrica a ajuns pe strazile din Bucuresti. Cum se conduce masina romaneasca alimentata de la curent. VIDEO

Masinile electrice incep sa devina si ele o moda, in vederea interdictiilor pentru combustiilii internationali. Prima Dacia Logan electrica se plimba de acum pe strazile din Bucuresti, spre fericirea pasionatilor de masini. Prima Dacia Logan electrica a ajuns in Bucuresti Dacia nu se putea lasa mai prejos, astfel ca a realizat un Sandero Electric, autovehicul .

Ce au facut Nicolae si Elena Ceausescu in dimineata zilei in care au fugit din Bucuresti. Ei nu au vrut sa plece!

Nicolae si Elena Ceusescu nu au vrut sa fuga din tara! Multe momente din ziua in care romanii au inceput sa-si redobandeasca libertatea au ramas inca sub semnul intrebarii. De ce au plecat sotii Ceausescu de la Palatul Snagov? Daca puteau sa fuga de tot, de ce n-au facut-o? De ce au vrut sa ajunga .

Politistii au oprit in trafic un sofer din Bucuresti. Ce au descoperit oamenii legii in masina lui

Caz incredibil pe strazile Capitalei! Joi dimineata, 22 august, oamenii legii au oprit in trafic un tanar, al carui comportament le-a dat de banuit. Dupa primele verificari efectuate la fata locului, in automobilului soferului, politistii au descoperit un dispozitiv care i-a determinat sa opreasca imediat circulatia in trafic. Cum au descoperit politistii in masina soferului .

Anunt important pentru soferii din Bucuresti. Primaria Capitalei ridica masini 24 din 24, potrivit Gabrielei Firea

Primaria Capitalei PMB) va ridica masinile parcate neregulamentar pe principalele artere din Bucuresti, 24 de ore din 24, incepand din data de 26 august 2019. Soferii ale caror autoturisme vor fi ridicate le vor putea recupera la orice ora, dar vor fi nevoiti sa plateasca o suma destul de mare. Primaria Capitalei ridica masinile parcate .

Masinile stationate neregulamentar pe strazile principale din Bucuresti vor fi ridicate

Vehiculele stationate neregulamentar pe carosabil pe strazile principale din Bucuresti risca sa fie .

Masina inghitita de o groapa in asfalt, intr-o intersectie din Bucuresti

Un crater s-a format marti pe strada Dezrobirii din Bucuresti, la intersectia Gorjului, dupa ce s-a surpat asfaltul. O masina a cazut in groapa aparuta din senin, insa nimeni nu a fost ranit, scrie Mediafax.

Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele. Nu e un banc

Bugetarii din Romania sunt obligati de sefii lor sa faca multe, iar, din 20 august, printr-un ordin emis de presedintele ANPC, unii angajatii sunt impinsi sa se si spele. La noua regula se adauga si un cod vestimentar care nu trebui depasit. Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele Inspectorii .

Alexandru Cumpanasu, reactie dupa dialogul cu ministrul Sanatatii in cazul atrocitatilor din Caracal: in aceasta seara vom avea primele concluzii

Dupa ce specialistii INML nu au reusit identificarea unui ADN intr-un femur gasit in padurea din Caracal, din cauza ca ramasitele erau prea calcinate, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, a anuntat i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )