Libnet.ro
UNICEF

17:00

Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele. Nu e un banc

Playtech Playtech,
Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele. Nu e un banc

Bugetarii din Romania sunt obligati de sefii lor sa faca multe, iar, din 20 august, printr-un ordin emis de presedintele ANPC, unii angajatii sunt impinsi sa se si spele. La noua regula se adauga si un cod vestimentar care nu trebui depasit. Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele Inspectorii . continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 10 ajunge in Romania. Care sunt specificatiile noului telefon si ce pret va avea

Cel mai nou telefon de la Samsung Galaxy Note 10 ajunge, vineri, in Romania. Preturile vor varia intre 4. 400 si 5. 700 lei, in functie de dimensiunea ecranului. Are multe schimbari fata de Note 9,.

Fara decolteu si fuste scurte la locul de munca! Institutia din Romania care a introdus codul de conduita

Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) trebuie sa se conformeze, atunci cand merg in controale, noului regulament de conduita instituit printr-un ordin al presedintelui.

Legislatia de TVA din Romania trebuie europenizata

Creantele neincasate sunt o povara pentru companiile din Romania. Ele au un impact fiscal deloc de n.

Aici gasesti cea mai ieftina benzina din Romania. Top 5 judete unde platesti cel mai putin pe carburant

Desi nu avem salarii la fel de mari ca in restul Europei, preturile la benzina si motorina tot explodate sunt, iar de la inceputul anului soferii au suferit mai mult ca sigur un soc cand au vazut costul carburantilor. Pentru a economisi catusi de putin, gasesti mai jos cea mai ieftina benzina din Romania. Top .

Piata imobiliara din Romania a ajuns la maturitate Comportamentul participantilor la piata a fost mai prudent in prima jumatate de an am asistat la scaderea volumului tranzactiilor cu 19,6%

In ultimele luni am asistat la acumularea de semnale de final de ciclu post-criza, cel mai lung ca durata din istoria Statelor Unite prima economie a lumii cu o pondere de 25% din PIB-ul global), atat in dimensiunea financiara, cat in sfera reala. Aceste semnale sunt vizibile si la nivelul pietei imobiliare un important element de legatura intre economia reala si economia financiara) din Romania, aspect reflectat de dinamica recenta a indicatorilor macro-sectoriali, se arata intr-o analiza publicata luni de economistul sef al Bancii Transilvania, Andrei Radulescu.

HOROSCOP. Care sunt cele mai mari frici ale nativilor din zodiac

HOROSCOP Cu totii avem anumite frici uneori. Iata care sunt acestea in functie de zodie. Niciodata nu vrea sa fie pe locul 2. ii e foarte frica sa nu fie.

Un nou scandal de discriminare la care sunt supusi romanii izbucneste in Germania. Politia a cerut hotelierilor sa spuna daca au printre oaspeti romani

Un nou scandal de discriminare la care sunt supusi romanii izbucneste in Germania. Politia din Leipzig le-a cerut hotelierilor sa anunte daca au printre oaspeti cetateni romani. in acest context, ministrul.

Iohannis, la intalnirea cu Trump: Sper ca vom discuta despre lupta anticoruptie din Romania - avem rezultate bune

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat speranta, marti, ca la intalnirea cu omologul sau american, Donald Trump, discutiile vor viza si lupta anticoruptie din Romania, in contextul in care in acest.

PIATA AUTO DIN ROMANIA: Ritmul de crestere al vanzarilor s-a temperat in ultimele 2 luni

Ritmul de crestere al vanzarilor pe piata auto din Romania s-a temperat in ultimele doua luni, dar evolutia la 7 luni din acest an consemneaza o crestere solida + 9,5%), in luna iulie fiind inregistrat un avans de 3,1% comparativ cu luna similara a anului anterior, potrivit datelor transmise, marti, de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Vlad Voiculescu: Transplantul din Romania nu duce lipsa de rinichi si ficati, ci de incredere. E nevoie de reguli clare de alocare a organelor, transparenta si profesionalism

Transplantul din Romania nu duce lipsa in primul rand de rinichi, ficati si alte organe, ci de incredere, afirma Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii, ca reactie la anuntul de astazi al Sorinei Pintea ca fiecare spital judetean va fi obligat sa aiba centru de prelevare de organe, incepand din 15 septembrie. Fiecare spital judetean din tara va fi obligat sa aiba centru de prelevare de organe, incepand din septembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )