Libnet.ro
UNICEF

06:00

Rasturnare de situatie. Motivul pentru care Denisa Raducu nu a fost imbracata in rochie alba de mireasa, in sicriu

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie. Motivul pentru care Denisa Raducu nu a fost imbracata in rochie alba de mireasa, in sicriu

Minodora a vorbit, la Acces Direct, de la Antena 1, despre motivul pentru care familia Denisei a refuzat sa o imbrace pe artista in rochie alba de mireasa, conform. continuă pe Antena3

Greseala uriasa facuta de fostul tenisman Boris Becker! Motivul pentru care a pierdut 100 milioane euro

Averea de aproximativ 100 milioane euro pierduta de fostul tenisman german Boris Becker, care si-a declarat falimentul luna trecuta, a fost pierduta in mare parte din cauza unor investitii gresite in Ni.

Motivul pentru care o comuna din Romania n-are cimitir, iar mortii sunt ingropati in gradina

Ceru Bacainti este comuna din judetul Alba care are cei mai putini locuitori, circa 260, iar jumatate dintre ei sunt trecuti de 60 de ani. Asa se face ca preotul Remus Stoica, care slujeste la biserica din.

DENISA RADUCU A MURIT. Care este boala care a rapus-o

Denisa Manelista a murit in aceasta dimineata, la doar 27 de ani. Bolnava de cancer intr-un stadiu extrem de avansat, cantareata.

Cantareata de manele Denisa Raducu a murit la 27 de ani

Cantareata de manele Denisa Raducu a murit in aceasta dimineata, la varsta de 27 de ani, din cauza cancerului. Trupul neinsufletit al artistei va fi depus la capela Cimitirului Bellu din Bucuresti.

Directorul general al Transgaz, despre decizia Ungariei de a scoate Austria din BRUA: Nu pune in pericol prima faza a proiectului BRUA pentru care am primit finantare europeana

Prima faza a proiectului BRUA, cea pentru care Uniunea Europeana acordat o finantare de 180 de milioane de euro, nu este afectata de decizia Ungariei privind renuntarea la interconectarea cu Austria, sustine directorul general al Transgaz, Ion Sterian, contactat de HotNews. ro. Acesta mai spune ca a aflat de decizia Ungariei pe 19 iulie, cand a fost semnat memorandumul privind coridorul vertical de transport al gazelor din Grecia spre Ungaria. Reamintim ca proiectul BRUA este esential pentru valorificarea gazelor din Marea Neagra. Ungaria doreste in acest moment sa transmita gazele care vor fi transportate pe conducta BRUA catre Austrica, ci catre alte tari cu care este interconectata: Slovacia, Ucraina, Serbia si Croatia.

UPDATE Directorul general al Transgaz, despre decizia Ungariei de a scoate Austria din BRUA: Nu pune in pericol prima faza a proiectului BRUA pentru care am primit finantare europeana

Prima faza a proiectului BRUA, cea pentru care Uniunea Europeana acordat o finantare de 180 de milioane de euro, nu este afectata de decizia Ungariei privind renuntarea la interconectarea cu Austria, sustine directorul general al Transgaz, Ion Sterian, contactat de HotNews. ro. Acesta mai spune ca a aflat de decizia Ungariei pe 18 iulie, cand a fost semnat memorandumul privind coridorul vertical de transport al gazelor din Grecia spre Ungaria. Reamintim ca proiectul BRUA este esential pentru valorificarea gazelor din Marea Neagra. Ungaria doreste in acest moment sa transmita gazele care vor fi transportate pe conducta BRUA catre Austrica, ci catre alte tari cu care este interconectata: Slovacia, Ucraina, Serbia si Croatia. UPDATE In contextul situatiei descrise si analizand aceasta propunere, Transgaz informeaza actionarii si potentialii investitori regionali ca, din perspectiva companiei, obiectivele si prooiectele asumate privnd dezvoltarea pe teritoriul Romaniei a infrastructurii BRUA raman neafectate, se arata si intr-un comunicat oficial al Transgaz.

Doru Tulus, DEZVALUIRI despre MOTIVELE pentru care a fost MAZILIT de Kovesi

Fostul procuror DNA, Doru Tulus, a facut dezvaluiri si despre motivele pentru care a fost inlaturat din institutie. Tulus a marturisit in cadrul unei emisiuni ca din punctul sau de vedere, a fost.

Adevaruri Ascunse: Mihai Voropchievici, despre motivele pentru care parasesc zodiile

Fiecare zodie are propriile sale motive pentru care nu mai poate continua intr-o relatie. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse care sunt acestea in functie de.

Rasturnare de situatie in cazul mortii Denisei Raducu. Anuntul facut de Mara Banica

Nu existau sanse pentru boala ei, a spus Mara Banica, duminica, la Antena 3. Dimineata au dus-o la autopsie foarte devreme. Decesul a.

Denisa Raducu a murit! Ce spunea artista despre boala ei

Denisa Manelista a murit! Veste cumplita pentru toti fanii Denisei Raducu. Cantareata de manele a pierdut lupta cu boala cumplita care o macina de luni bune. Ce diagnostic i-a fost pus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )