Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rasturnare de situatie. Ce a patit barbatul la care a innoptat ucigasul politistului din Timis

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie. Ce a patit barbatul la care a innoptat ucigasul politistului din Timis

Un barbat de 31 de ani, la care a innoptat Marcel Lepa, ucigasul politistului din Izvin, a fost retinut de politisti miercuri seara, pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lovire si alte violente si pentru. continuă pe Antena3

Barbatul la care a innoptat ucigasul politistului Amariei, retinut de politisti: Ar fi agresat o femeie si ar fi amenintat un barbat

Barbatul de 31 de ani care l-a adapostit peste noapte pe Marcel Lepa, ucigasul politistului din Izvin, a fost retinut de politisti miercuri seara, pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lovire si alte violente.

Ucigasul politistului din Timis va fi externat. Ce risca acesta

Ucigasul politistului a fost operat si va fi externat joi. Barbatul este inca in spital, sub paza strica 24 de ore din 24. Acesta este in continuare pe perfuzii. Barbatul a fost supus une.

Ucigasul politistului din Timis a fost prins

Ionel Marcel Lepa, barbatul care a impuscat un politist din Timis, in timpul unei misiuni, a fost prins in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 4. 45 in casa bunicii unui prieten de-al sau din localitatea Remetea Mare.

Interlopul Marcel Lepa, ucigasul politistului din Timis, va fi externat. Unde va fi incarcerat asasinul

Ucigasul politistului din Timis, interlopul Ionel Mircea Lepa, umreaza sa fie externat si transferat in arest. Lepa a fost operat pentru a i se scoate cele doua gloante trase de politisti, in umar si.

Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Informatii exclusive si imagini socante de la operatiunea capturarii - VIDEO

Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Ranit si inarmat, se ascundea in casa unui prieten, la sapte kilometri de locul crimei care a indoliat Politia. La brau tinea pistolul cu care l-a.

Ucigasul politistului din Timis, capturat. Era la un pas sa ucida din nou. Cum a fost gasit

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, pe o retea de socializare, un mesaj despre prinderea recidivistului din Timis. Acesta a ucis, in cursul zilei de duminica, un politist. Acum, foarte aproape de a comite o alta fapta teribila. Cum s-a petrecut totul? Ucigasul din Timis, prins in fapt de politisti Ionel Marcel Lepa a fost prins [] .

Ucigasul politistului impuscat din Timis a fost prins

Marcel Lepa, ucigasul politistului Cristian Amariei, a fost capturat de catre politisti, marti dimineata, in localitatea timiseana Remetea Mare, in urma activitatilor informativ-operative desfasurate de po.

Procurorii cer inchisoare pe viata pentru barbatul care a ucis un politist

Marcel Lepa, barbatul care l-a impuscat mortal pe politistul Cristian Amariei, a fost capturat de politisti, marti dimineata, in localitatea timiseana Remetea Mare, in urma activitatilor.

Barbatul in casa caruia se ascundea ucigasul politistului Cristian Amariei, retinut pentru 24 de ore. A muscat-o de nas pe prietena lui

Politistii Sectiei 3 din Timisoara l-au retinut pentru 24 de ore pe barbatul de 31 de ani, care aseara si-a batut prietena, in timp ce se afla in fata unei societati comerciale din oras.

Barbatul in casa caruia se ascundea ucigasul politistului Cristian Amariei a fost retinut pentru 24 de ore. A muscat-o de nas pe prietena lui

Politistii Sectiei 3 din Timisoara l-au retinut pentru 24 de ore pe barbatul de 31 de ani, care aseara si-a batut prietena, in timp ce se afla in fata unei societati comerciale din oras.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )