Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rasturnare de situatie. USR-PLUS nu-l vrea pe Orban premier, ci pe Florin Citu

Adevărul Adevărul,
Rasturnare de situatie. USR-PLUS nu-l vrea pe Orban premier, ci pe Florin Citu

USR-PLUS a anuntat miercuri ca nu il sprijina pe Ludovic Orban pentru a fi propunerea coalitiei de guvernare pentru functia de premier, ci sustine doar doua nume: Dacian Ciolos si Florin Citu. continuă pe Adevărul

Variantele PNL pentru continuarea negocierilor: Florin Citu premier, Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor Ludovic Orban premier, Florin Citu presedinte al Senatului (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat miercuri seara doua variante posibile cu care PNL va continua negocierile cu USR PLUS si UDMR. Una dintre ele este aceea ca Florin Citusa fie propunerea de premier, iar Ludovic.

Cum s-a ajuns la varianta Orban-premier Ce a propus seful PNL si ce au propus liderii USR-PLUS (surse)

Ludovic Orban le-a spus liberalilor in sedinta de marti seara de la partid ca in discutiile de sambata si duminica liderii USR-PLUS au enuntat explicit varianta reluarii de catre el a functiei de premier, iar UDMR si-a exprimat acordul de principiu in acest sens, au declarat pentru HotNews. ro surse liberale. Sedinta de urgenta la PNL: Orban-premier, varianta pentru deblocarea negocierilor cu USR-PLUS si UDMR si formarea noului Guvern.

Ludovic Orban: PNL vrea Guvern de centru dreapta, cu premier Florin Citu

Delegatia PNL i-a transmis sefului statului ca partidul il propune pe Florin Citu ca premier si ca i.

Mandatul PNL de negociere are doua variante: Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat

Ludovic Orban a declarat miercuri, dupa sedinta conducerii liberale, ca mandatul PNL la negocierile pentru formarea unei coalitii guvernamentale include doua variante - Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat. Liderul liberalilor a precizat ca votul dat in Biroul Permanent National a fost un vot in unanimitate, .

PNL merge la negocieri cu un nou mandat: Citu premier si Orban presedinte la Camera, respectiv Orban premier si Citu presedintele Senatului

Presedintele PNL Ludovic Orban a anuntat miercuri seara ca formatiunea a decis sa mearga la negocierile cu USR-PLUS si UDMR cu doua mandate. Fie Florin Citu premier iar Ludovic Orban presedintele Camerei Deputatilor, fie Orban premier iar Citu presedintele Senatului.

Klaus Iohannis: il accept pe Ludovic Orban premier

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca l-ar accepta din nou premier pe prim-ministrul demisionar Ludovic Orban, daca acesta va fi propunerea celor trei partide.

Sedinta de urgenta la PNL: Orban-premier, varianta pentru deblocarea negocierilor cu USR-PLUS si UDMR si formarea noului Guvern

Liberalii iau in calcul varianta ca Ludovic Orban sa fie propus din nou premier ca solutie a deblocarii negocierilor cu USR-PLUS si UDMR pentru formarea noului Guvern. Varianta va fi discutata in sedinta pe care liderii PNL o au marti seara, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid.

Cum vrea Orban sa controleze si guvernul si parlamentul prin racolare de parlamentari si combinageala politica. Urmasul lui Hrebenciuc

Trebuie sa repet ca rezultatele alegerilor parlamentare au constituit o palma zdravana pe obrajii lui Iohannis si Orban. De la demonizarea PSD si a fostului parlament, care ofereau un spectacol sinistru si jalnic, de la PNL poate duce tara pe culmi de civilizatie si progres, am ajuns la rezultate exact opuse: PSD- 34%, PNL-29% si 68% dintre alegatori nu au venit la vot, pentru ca nu aveau cu cine sa voteze.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )