Libnet.ro
UNICEF

10:45

Klaus Iohannis: il accept pe Ludovic Orban premier

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: il accept pe Ludovic Orban premier

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca l-ar accepta din nou premier pe prim-ministrul demisionar Ludovic Orban, daca acesta va fi propunerea celor trei partide. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis si Ludovic Orban vor avea marti o noua intalnire

Presedintele Klaus Iohannis va avea, marti dimineata, o intalnire cu presedintele PNL, Ludovic Orban.

Variantele PNL pentru continuarea negocierilor: Florin Citu premier, Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor Ludovic Orban premier, Florin Citu presedinte al Senatului (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat miercuri seara doua variante posibile cu care PNL va continua negocierile cu USR PLUS si UDMR. Una dintre ele este aceea ca Florin Citusa fie propunerea de premier, iar Ludovic.

USR-PLUS il blocheaza pe Ludovic Orban pentru functia de premier: nu raspunde asteptarilor electoratului

Alianta USR-PLUS isi reafirma pozitia de a nu-l sustine pe Ludovic Orban in functie de premier din partea PNL, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca daca aceasta va fi propunerea aliantei, el o va accepta.

Ion Cristoiu: 7 motive pentru care Iohannis sa il puna din nou premier pe Ludovic Orban

Ion Cristoiu a prezentat sapte motive pentru care presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa il desemneze in functia de premier pe Ludovic Orban.

USR respinge ideea ca Orban sa fie numit din nou premier: Un eventual nou guvern condus de Ludovic Orban nu raspunde asteptarilor electoratului de centru-dreapta

USR PLUS nu considera ca varianta Ludovic Orban premier ar fi cea potrivita si nu e de acord cu o astfel de nominalizare, scrie partidul USR pe Facebook, ca reactie dupa ce Klaus Iohannis a spus ca l-ar desemna pe Ludovic Orban ca premier daca acesta va fi propus de coalitia PNL-USR-Plus-UDMR. USR scrie ca variantele pe care partidul le sustine sunt fie Dacian Ciolos, propunerea USR-Plus, fie Florin Citu din partea PNL.

Socialistii germani ii cer lui Klaus Iohannis sa numeasca premier de la PSD

Delegatia Germaniei in Grupul SD din Parlamentul European a trimis, luni, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, prin care solicita respectarea rezultatului scrutinului din 6 decembrie. Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a trimis scrisori catre liderii europeni in care le cere acestora sa transmita un mesaj prin care sa il forteze pe Klaus Iohannis sa numeasca un premier de la PSD.

Delegatiile cu care se va consulta, luni, Klaus Iohannis. Membrii desemnati de PNL, USR-PLUS, AUR si PSD

Partidul AUR si-a desemnat delegatii care vormerge luni, la Palatul Cotroceni, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis pentru desemnarea viitorului premier. Cine va participa luni la.

Klaus Iohannis: Niciun partid nu negociaza cu PSD

Presedintele Klaus Iohannis spune ca PSD nu are niciun motiv sa boicoteze reuniunea noului Parlament.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Orban din fruntea Guvernului dupa alegeri: Este un gest onorabil. Daca se formeaza o coalitie care are majoritate in Parlament si il propune pe Ludovic Orban il accept

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca demisia lui Ludovic Orban din fruntea guvernului, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor alegerilor este un gest onorabil. Ce spune Klaus Iohanniss.

Surse: Ludovic Orban va avea o intalnire marti cu presedintele Klaus Iohannis

Liderul PNL Ludovic Orban va avea o intrevedere marti cu presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului nu a anuntat desemnarea unui premier, la finalul consultarilor de luni, ci ca va avea loc o a doua runda de consultari cu partidele parlamentare, au declarat surse politice, pentru News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )