Libnet.ro
UNICEF

14:30

Black Friday - momentul ideal pentru a achizitiona jucarii pe nichiduta.ro

Adevărul Adevărul,
Black Friday - momentul ideal pentru a achizitiona jucarii pe nichiduta.ro

Daca asteptati cu ardoare reducerile substantiale de Black Friday atunci vizitele in magazinele virtual destinate micutilor ar trebui sa se regaseasca pe lista dumneavoastra de prioritati. Nimic nu se compara cu sentimentele de bucurie si implinire care ne incearca in momentul in care finisam in cele mai mici detalii o surpriza pentru copilasii nostri, indiferent de varsta acestora. continuă pe Adevărul

Ce iti pregateste CautCeas.ro de Black Friday 2015Citeste mai mult:Ce iti pregateste CautCeas.ro de Black Friday 2015

Ai asteptat un an intreg Black Friday pentru a profita de reduceri, insa niciunele nu par la fel de consistente precum cele de pe CautCeas. ro. Aici gasesti ceasuri de la branduri de top la reduceri de pana la 80%! E momentul ideal pentru a cumpara acest accesoriu pentru tine sau pentru cineva drag. Citeste mai mult:Ce iti pregateste CautCeas. ro de Black Friday 2015.

Profita de ofertele de jucarii de Black Friday si fa-i micutului tau o multime de suprize!

Vine luna cadourilor! Micutii abia asteapta sa gaseasca o multime de jucarii frumoase in ghetute si sub bradul de Craciun. De azi, timp de cateva zile, internetul abunda cu super oferte de Black Friday la o gama variata de jucarii pentru copii de toate varstele.

Black Friday 2015: Reduceri si la lingouri si monede de aur

Black Friday 2015. in vinerea reducerilor pe langa televizoare, calculatoare si frigidere puteti achizitiona si lingouri si monede de aur. Astfel, retailerul eMAG lanseaza la vanzare lingouri de aur de 24 karate si monede de aur de 22 karate, cu un discount de 10%, fata de costul total al produsului respectiv.

Ghidul Black Friday: ce drepturi ai in perioadele de reduceri?

Black Friday 2015 se apropie cu pasi rapizi, traditia importata de la americani dand ocazia tuturor romanilor sa achizitioneze diverse produse la preturi reduse. Vinerea Neagra are loc anul acesta pe 20 noiembrie, insa, la fel ca in alti ani, promotiile tin tot weekend-ul sau chiar toata luna. Chiar daca stii cam ce se intampla in aceasta perioada, nu te lasa entuziasmat de preturile mici. Centrul European al Consumatorilor din Romania ECC Romania) recomanda sa verifici informatiile prezentate pe site-urile de profil inainte de a achizitiona orice produs.

Nu rata cele mai bune oferte de Black Friday pentru gadgetul pe care ti-l doresti!

Desi in prezent ofertele de Black Friday vin din toate categoriile de produse, stim cu totii ca cele mai multe si mai avantajoase sunt cele din zona de ITC. Acum este momentul in care iti poti cumpara jucariile pe care le-ai tot urmarit in ultimele luni. Pasionatii de gadgeturi stiu de ce!.

Flanco a intrat in linie dreapta pentru oferta Black Friday

Black Friday 2015 la Flanco incepe vineri, 20 noiembrie, la ora 7. Retailerul a facut public catalogul cu produse la reducere de Black Friday 2015. update 21. 36: Black Friday laeMAG vine cu o mare surpriza: lingouri de aur. update joi 21. 00:Flanco deja a inghetat site-ul, urmeaza trei zile de reduceri Black Friday 20, 21 [] Flanco a intrat in linie dreapta pentru oferta Black Friday Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Catalogul FashionUP pentru Black Friday 2015

FashionUP este unul dintre magazinele axate pe fashion care desfasoara o campanie de Black Friday 2015. Acesta este catalogul partial cu reduceri pentru acest eveniment.

Cati bani cheltuie romanii de Black Friday 2015: pot plati online si cu Bitcoin

Bugetul alocat de romani pentru editia Black Friday 2015 va fi mai mare decat anul trecut. Cum bugetul este mai mare, mai mari vor fi si sumele cheltuite pentru cumparaturi.

Black Friday 2015 la eMAG: ghidul pentru vanatorii de reduceri

Black Friday 2015 la eMAG a venit cu cel mai util mecanism de cumparare a produselor dintre toate lanturile de retail din tara noasta. Cu ajutorul noii sale aplicatii, lantul de magaine eMAG doreste sa faciliteze procesul de cumparare a produselor pe durata acestui sezon de reduceri. Black Friday 2015 la eMAG vine cu ghid [] Black Friday 2015 la eMAG: ghidul pentru vanatorii de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Marea surpriza a eMAG de Black Friday 2015 e... opulenta: poti cumpara lingouri de aur

EMAG are in lista de Black Friday 2015 aur in oferta sa. Nu va fi chiar un amanet, ci vor fi lingouri si monede, dar este aur si este la pret redus de Black Friday.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )