Libnet.ro
UNICEF

23:00

Rata insolventelor din Romania - cea mai mare din Europa Centrala si de Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata insolventelor din Romania - cea mai mare din Europa Centrala si de Est

Dupa o incetinire brusca a economiei in 2014, analistii Coface estimeaza o usoara imbunatatire a activitatii economice si o crestere moderata in 2015. continuă pe Ziarul Bursa

Rezervatia de ursi de la Zarnesti, cea mai mare din Europa de Est, implineste 10 ani. Aici se va deschide primul muzeu al Ursuletului de Plus

Sambata este zi de mare sarbatoare la Rezervatia de Ursi de Libearty de la Zarnesti. La zece ani de la infiintare, rezervatia a salvat aproape 100 de ursi si a devenit un model si o adevarata atractie turistica.

Interlopii clanului Lenis din Sibiu, condamnati la 150 de ani de inchisoare de Tribunalul Alba. Cea mai mare pedeapsa - 15 ani dupa gratii pentru Burnete Sorin

Tribunalul Alba a pronuntat prima decizie in dosarul gruparii de criminalitate organizata Lenis din Sibiu. 27 de inculpati au fost condamnati la un total de 150 de ani de inchisoare. 19 au primit pedepse cu executare, cea mai mare fiind de 15 ani dupa gratii, iar opt au scapat cu condamnari cu suspendare. Inculpatii mai trebuie sa plateasca peste 400. 000 de euro reprezentand despagubiri morale, daune materiale si cheltuieli de judecata.

Investitie ratata la cea mai mare maternitate din Moldova. O sala pentru nasteri sub apa sta cu lacatul pe usa deoarece cada este prea mare

Sala unde s-ar putea naste sub apa se afla la Maternitatea Cuza Voda din Iasi si a fost inaugurata cu fast in urma cu un an si jumatate. Este insa nefolosita, deoarece cada in care ar trebui sa nasca femeile este improprie, fiind prea inalta.

Un restaurant din Romania este printre cele mai bune din Europa

Restaurantul The Artist din Bucuresti este primul din Romania clasat printre cele mai bune restaurante fine dining din Europa, potrivit unei analize a TripAdvisor , in functie de preferintele turistilor.

Sistemul de sanatate din Romania se afla pe ultimele locuri din UE la aproape toate criteriile

Europarlamentarul Cristian Busoi sustine ca sistemul de sanatate din tara noastra se afla pe ultimele locuri din UE la aproape toate criteriile, iar cea mai pregnanta problema dezbatuta la nivel european este cea a respectarii drepturilor pacientilor romani, informeaza surse din presa.

Taylor Swift, cea mai bine platita artista din lume! Cum castiga 1 milion de dolari pe zi la 25 de ani

Are doar 25 de ani, insa Taylor Swift a reusit sa-si adjudece titlul de cea mai bine platita artista din intreaga lume! Iata cum a ajuns sa castige nu mai putin de 1 milion de dolari pe zi! .

Umilinta Frantei cu Noua Zeelanda, cea mai categorica infrangere de pe tabloul final din istoria CM de rugby. All Black va juca meciul urmator cu Africa de Sud. Azi se decid celelalte doua semifinaliste

Victoria inregistrata, sambata, de selectionata Noii Zeelande in fata echipei Frantei, scor 62-13, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de rugby, este cea mai categorica inregistrata vreodata in aceasta competitie la un meci de pe tabloul final, informeaza L'Equipe.

Cum facem cea mai buna crema de zahar ars - reteta unica a sibianului care a facut senzatie la Masterchef

Unul din cele mai iubite deserturi ale copilariei este nu doar delicios, ci si extrem de usor de preparat. Adevarul va spune cum sa preparati cea mai buna crema de zahar ars.

Dreapta populista elvetiana UDC este considerat cel mai mare partid din Confederatia Helvetica

Dreapta populista elvetiana UDC, anti-imigratie si anti-Uniunea Europeana, a inregistrat duminica un progres spectaculos in alegerile parlamentare, iesind intarita din acest scrutin ca cel mai mare partid din Confederatia Helvetica, noteaza Reuters si AFP.

Afla povestea Molecule F, cel mai mare mall online al designerilor romani

In 2010, Mirela Bucovicean, o antreprenoare cu experienta in presa scrisa, marketing si imobiliare lansa cu 5. 000 de euro Molecule-F. com , un site de moda care promova creatiile designerilor romani. Intre timp, site-ul a devenit cel mai mare mall.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )