Libnet.ro
UNICEF

19:30

Rata natalitatii din China a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 70 de ani

Adevărul Adevărul,
Rata natalitatii din China a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 70 de ani

Rata natalitatii din China a ajuns la cel mai scazut nivel de la formarea Republicii Populare Chineze, acum 70 de ani, in ciuda relaxarii programului un copil, potrivit BBC News. continuă pe Adevărul

Rata natalitatii in China, la cel mai scazut nivel de dupa 1949

Rata natalitatii in China a scazut anul trecut la cel mai scazut nivel de la fondarea Republicii Populare in 1949, a transmis vineri guvernul, ceea ce accentueaza ingrijorarile privind imbatranirea populatiei, potrivit AFP, scrie Agerpres.

VIDEO Reforma pensiilor din Franta afecteaza si cel mai vizitat muzeu din lume. Luvru, inchis, dupa ce intrarile au fost blocate de sindicalisti

Luvru, cel mai vizitat muzeu din lume, era inchis vineri dimineata din cauza ca intrarile in muzeu au fost blocate de sindicalistii care protestau fata de proiectul guvernului de reforma a pensiilor, relateaza AFP.

Alerta globala. Un nou virus din China face ravagii. Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel: Rata mortalitatii este foarte mare

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a vorbit despre pericolul pe care il reprezinta cel mai nou coronavirus, identificat in China.

Piata auto europeana a crescut anul trecut - Dacia a avut cel mai bun an, ce marci au crescut cel mai mult si cine s-a dus in jos

In UE s-au inmatriculat 15,3 milioane de masini noi anul trecut, cu 200. 000 peste 2018, iar Dacia a avut cel mai bun an de pana acum, cu 572. 000 de unitati. Piata a scazut in doar opt tari UE, iar Germania a ramas, la mare distanta, piata numarul 1. Polonia este cea mai mare piata din regiune, cu 555. 000 de masini noi. in Bulgaria s-au inmatriculat 35. 000, in Romania 161. 000, iar in Ungaria, cu 4. 000 mai putini.

Faze tari: Un barbat s-a deghizat in Hitler la un festival din Germania; Barbat din Mexic ajuns la spital dupa ce a luat Viagra pentru tauri

Un barbat paralizat din Statele Unite a terminat maratonul cu ajutorul unui costum exoschelet. Va intra in Cartea Recordurilor. Cel mai vechi material de pe Pamant este mai batran decat Sistemul Solar. in 1969, un meteorit a ajuns pe planeta noastra si a aterizat in Australia.

Cel mai vechi material de pe Pamant este mai batran decat Sistemul Solar

Cercetatorii au descoperit cat de vechi este, de fapt, cel mai vechi material observat vreodata pe suprafata planetei Pamant. in 1969, un meteorit a ajuns pe planeta noastra si a aterizt in.

SUA vor mentine taxele vamale la importurile din China (oficial)

Statele Unite ale Americii vor mentine taxele vamale la importurile din China deja in vigoare, a anuntat marti administratia Trump, relateaza Agerpres si AFP.

A MURIT cel mai scund barbat din lume. Ce inaltime avea si cum arata (FOTO)

Khagendra Thapa Magar din Nepal, detinatorul recordului mondial pentru cel mai scund barbat mobil din lume, a decedat vineri. Barbatul avea 28 de ani si masura doar 67,08 centimetri. L-am internat.

Cel mai mare producator german de energie electrica va concedia o treime din angajati

Cel mai mare producator de energie din Germania va desfiinta pana in 2030 o treime din forta sa de munca, transmite Reuters, citat de news. ro.

LUDOVIC ORBAN: Avem cel mai mic punct de colectare a taxelor si impozitelor din UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Romania are cel mai mic procentaj de colectare a taxelor si impozitelor din Uniunea Europeana UE), una dintre cauze fiind faptul ca nu a fost realizata informatizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), desi toate firmele au fost obligate sa-si schimbe casele de marcat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )