Libnet.ro
UNICEF

20:15

Rata somajului in zona euro a scazut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata somajului in zona euro a scazut

Rata somajului in zona euro a scazut usor in luna iulie, pana la 10,9%, de la 11,1% in luna iunie. Este pentru prima data dupa luna februarie 2012 cand rata somajului in cele 18 state care utilizeaza moneda unica a scazut sub pragul de 11%, arata datele publicate azi de Oficiul european de statistica Eurostat), transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Rata somajului in zona euro, sub 11% in luna iulie

Rata somajului in zona euro a scazut usor in luna iulie, pana la 10,9%, de la 11,1% in luna iunie, fiind pentru prima data dupa luna februarie 2012 cand rata somajului in cele 18 state care utilizeaza.

Zona euro: Somajul, sub pragul de 11% pentru prima data in ultimii trei ani

Pentru prima data, din februarie 2012, rata somajului in cele 18 state care utilizeaza moneda unica a scazut sub pragul de 11%, potrivit Eurostat. Astfel, rata somajului in zona euro a scazut usor in luna iulie, pana la 10,9%, de la 11,1% in luna iunie.

Cum a evoluat rata somajului

Rata somajului a fost a fost, in luna iulie, de 6,8%, in stagnare fata de luna anterioara, dar si comparativ cu aceeasi luna a anului trecut.

Anuntul facut de INS. Ce s-a intamplat cu rata somajului in iulie

Rata somajului in forma ajustata sezonier a fost a fost in luna iulie de 6,8%, in stagnare fata de luna anterioara, dar si comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, a anuntat marti Institutul National.

Rata somajului a stagnat in iulie la 6,8%

Rata somajului in forma ajustata sezonier a fost a fost in luna iulie de 6,8%, in stagnare fata de luna anterioara, dar si comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, a anuntat marti Institutul National de Statistica INS).

Ce s-a intamplat cu preturile din zona euro in luna august

Preturile de consum din zona euro au inregistrat in august o crestere analizata de numai 0,2%, aceeasi cu cea din iunie si iulie, potrivit datelor publicate luni de Eurostat, care ar putea alimenta speculatiile.

Preturile de consum din zona euro au crescut in august cu doar 0,2%, anualizat

Preturile de consum din zona euro au inregistrat in august o crestere anualizata de numai 0,2%, aceeasi cu cea din iunie si iulie, potrivit datelor publicate luni de Eurostat, care ar putea alimenta speculatiile ca Banca Centrala Europeana BCE) va.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )