Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zona euro: Somajul, sub pragul de 11% pentru prima data in ultimii trei ani

România Liberă România Liberă,
Zona euro: Somajul, sub pragul de 11% pentru prima data in ultimii trei ani

Pentru prima data, din februarie 2012, rata somajului in cele 18 state care utilizeaza moneda unica a scazut sub pragul de 11%, potrivit Eurostat. Astfel, rata somajului in zona euro a scazut usor in luna iulie, pana la 10,9%, de la 11,1% in luna iunie. continuă pe România Liberă

Rata somajului in zona euro a scazut

Rata somajului in zona euro a scazut usor in luna iulie, pana la 10,9%, de la 11,1% in luna iunie. Este pentru prima data dupa luna februarie 2012 cand rata somajului in cele 18 state care utilizeaza moneda unica a scazut sub pragul de 11%, arata datele publicate azi de Oficiul european de statistica Eurostat), transmite AFP.

Rata somajului in zona euro, sub 11% in luna iulie

Rata somajului in zona euro a scazut usor in luna iulie, pana la 10,9%, de la 11,1% in luna iunie, fiind pentru prima data dupa luna februarie 2012 cand rata somajului in cele 18 state care utilizeaza.

Preturile de consum din zona euro au crescut in august cu doar 0,2%, anualizat

Preturile de consum din zona euro au inregistrat in august o crestere anualizata de numai 0,2%, aceeasi cu cea din iunie si iulie, potrivit datelor publicate luni de Eurostat, care ar putea alimenta speculatiile ca Banca Centrala Europeana BCE) va.

Ce s-a intamplat cu preturile din zona euro in luna august

Preturile de consum din zona euro au inregistrat in august o crestere analizata de numai 0,2%, aceeasi cu cea din iunie si iulie, potrivit datelor publicate luni de Eurostat, care ar putea alimenta speculatiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )