Libnet.ro
UNICEF

05:30

Raul Rusescu, locul 37 in topul celor mai buni marcatori din Europa

B1 B1,
Raul Rusescu, locul 37 in topul celor mai buni marcatori din Europa

Golgheterul Stelei si al Ligii I din acest sezon, atacantul Raul Rusescu s-a clasat pe locul 37 in topul Gheata de Aur a Europei, cu 21 de goluri marcate. El apare in clasament in fata unor fotbalisti. continuă pe B1

Ca de la campion la campioni! Lucian Bute a impartit premii celor mai buni sahisti din scolile galatene

Concursul de sah s-a desfasurat ieri, in curtea Bisericii Sfantul Mina, iar festivitatea de premiere a avut loc astazi, dupa traditionala slujba de duminica. Au fost premiati toti participantii.

Pe ce loc a terminat stelistul Raul Rusescu in clasamentul pentru Gheata de Aur a Europei

Golgheterul echipei Steaua din acest sezon, Raul Rusescu, a reusit un loc onorabil in topul pentru Gheata de Aur a Europei.

Gheata de Aur: Raul Rusescu se claseaza in Top 50, Bokila in top 100

Sezonul bun al lui Raul Rusescu, in care a insumat 21 de goluri pentru Steaua, i-au adus o clare buna in topul Ghetei de Aur 2013. Jeremy Bokila a adus Romaniei un al doilea loc in acest clasament.

Manager VMware: Nimeni nu scapa de Darwin. In tehnologie, la orice schimbare majora, doar cei mai buni supravietuiesc

Angajatii din departamentele de IT ale companiilor trebuie sa se adapteze solutiilor informatice oferite prin cloud computing, pentru ca la orice schimbare majora in tehnologie, doar cei mai buni vor supravietui, a declarat pentru Wall-Street. ro, Elie.

Ei sunt cei mai buni ciclisti din Dobrogea.

Inca o editie a Turului Dobrogei la Ciclism, a 14-a, a ajuns la final. Organizatorii, rutierii, antrenorii, toti s-au declarat incantati de competitie si de modul cum au decurs ostilitatile. In final, intrecerea a fost catalogata una drept frumoasa de majoritatea participantilor si celor implicati. De asemenea, Federatia Romana de Ciclism si Triatlon a anuntat ca de la editiile urmatoare sprijinul va fi mult mai consistent, promisiune venita chiar din partea presedintelui Eduard Novak, .

Alimente care deshidrateaza: de ce cafeaua nu se afla pe lista celor mai periculoase dintre ele

Pe timp de vara, specialistii recomanda consumul de alimente cat mai bogate in lichide, menite sa hidrateze organismul. Exista insa si unele care au exact efectul invers.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )