Libnet.ro
UNICEF

21:45

Razboi intre cel mai bogat roman si cei mai mari producatori de gaze din Romania. O poveste despre combinate chimice, Guvern, datorii, dosare penale, companii romanesti de gaze si Gazprom

Hotnews Hotnews,
 Razboi intre cel mai bogat roman si cei mai mari producatori de gaze din Romania. O poveste despre combinate chimice, Guvern, datorii, dosare penale, companii romanesti de gaze si Gazprom

Ioan Niculae, patronul InterAgro, a facut presiuni constante la Guvern pentru obtinerea unui pret convenabil la gazele naturale utilizate de cele sase combinate chimice ale sale. Pana la urma, Guvernul i-a intins o mana de ajutor printr-un act normativ mai mult decat generos, facut in asa fel incat InterAgro sa poata negocia cu OMV Petrom si Romgaz contracte mai avantajoase. Insa, contrar asteptarilor, producatorii nu accepta pretul dorit de Niculae. Atunci, Ioan Niculae a inceput o noua serie de presiuni, spunand ba ca se duce la Gazprom care e mai flexibil, ba ca inchide toate combinatele. Este o amenintare pe care o foloseste ori de cate ori are nevoie, de vreo 10 ani. Cu OMV Petrom, fiind companie privata, presiunile de acest fel nu au prea mare efect. Cu Romgaz sunt alte probleme: un dosar la DIICOT si niste datorii neachitate. continuă pe Hotnews

Cel mai BOGAT candidat PNL la PE, avere de un milion de euro. Cine este europarlamentarul

Cristian Busoi, candidat PNL pentru europarlamentare, este unul dintre cei mai instariti liberali de pe lista pentru PE, Ramona Manescu sustine ca nu are economii semnificative in conturile bancare, in timp ce a.

Averile candidatilor la Parlamentul European. Liberalul Cristian Busoi, cel mai bogat candidat; Democrat-liberalul Traian Ungureanu, cel mai sarac

Majoritatea candidatilor care aspira la un fotoliu in Parlamentul European au in banci sute de mii de euro si detin case, terenuri, tablouri si bijuterii. Liberalul Cristian Busoi, actual eurodeputat, a reusit in cinci ani sa stranga in conturi aproape un milion de euro, in timp ce democrat-liberalul Traian Ungureanu sustine in declaratia de avere ca are un cont cu numai 100. 000 de euro.

Grosu, cel mai bun din echipa sa in ultima etapa a Saptamanii Internationale Coppi si Bartali

Rutierul roman Eduard Grosu s-a clasat pe locul 14 in clasamentul tinerilor sub 23 ani la finalul cursei pe etape dedicata marilor ciclisti italieni Fausto Coppi si Gino Bartali, dupa ce a fost cel mai bun din echipa sa in ultima zi de competitie.

Suprinzator, Safari este cel mai popular browser pe smartphone-uri si tablete

Desi platforma Android a depasit de mult popularitatea iOS, la nivel global, pe smartphone-uri si tablete, browserul Safari este cel mai popular browser, cel mai folosit. in teorie, atat pe Android cat si pe iOS exista mai multe optiuni cand vine vorba de browsere. Avem Safari, Chrome, Opera, Firefox si nu numai. Partea interesanta este ca Safari reuseste sa iasa pe primul loc ca popularitate, in conditiile in care dispozitivele cu iOS reprezinta mai putin de 20% dintre dispozitivele cu [].

Preturile produselor alimentare, cel mai ridicat nivel din ultimul an

Datele publicate astazi de FAO arata ca indicele pre and turilor produselor alimentare la nivel mondial a atins in martie cel mai ridicat nivel din ultimul an, pe fondul condi and tiilor meteo nefavorabile and si a tensiunilor geopolitice din regiunea Marii Negre.

Raport CSM: 2013, anul cu cel mai mare volum de activitate din istoria justitiei

In anul 2013 s-a inregistrat cel mai mare volum de activitate din istoria justitiei, la nivelul instantelor fiind inregistrat un record absolut, rezulta din Raportul privind starea justitiei pe 2013, publicat.

Cel mai mare festival stiintific organizat vreodata in Moldova incepe duminica la Iasi. Echipa revistei Stiinta si Tehnica deschide balul

Duminica, pe 6 aprilie, echipa StiintaTehnica deschide cel mai mare festival de stiinte al acestei primaveri, Iasi Science Festival, printr-o conferinta de popularizare a stiintelor desfasurata sub egida Academia StiintaTehnica.

Textilele, constructiile si transportul aerian, cel mai inalt nivel de risc

Pe o scara globala, sectoarele de textile, construc and tii and si transport aerian au inceput anul cu cel mai inalt nivel de risc, in timp ce sectoarele de produse chimice, farmaceutice and si agroalimentare si-au men and tinut nivelul de risc mai scazut, potrivit rezultatelor studiului efectuat de Euler Hermes trimise astazi redactiei.

FMI: Cel mai potrivit moment pentru o decizie de reducere a CAS ar fi la discutiile pentru bugetul pe 2015

Cel mai potrivit moment pentru o decizie in privinta reducerii contributiei de asigurari sociale CAS) ar fi la discutiile pentru constructia bugetului pe anul 2015, a declarat marti Andrea Schaechter, seful misiunii FMI pentru Romania, citata de Agerpres. Ea a participat la o teleconferinta referitoare la aprobarea, de catre Board-ul FMI, a primelor doua evaluari ale acordului cu Romania. Schaechter a afirmat ca FMI este insa deschis pentru aceasta masura avuta in vedere de autoritatile romane pentru a fi aplicata din aceasta vara, daca evaluarile preliminare vor arata ca acest lucru este posibil fara a pune in pericol sistemul de pensii.

Fluctuatii pe piata imobiliara. Bucurestiul a inregistrat cel mai mare declin al preturilor locuintelor

Capitala a inregistrat cel mai mare declin al preturilor locuintelor, in timp preturile locuintelor din Timisoara au scazut cel mai putin in ultimii sase ani, arata Mediafax care citeaza imobiliare. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )