Libnet.ro
UNICEF

23:15

FBI a facut perchezitii la biroul avocalului lui Donald Trump

Adevărul Adevărul,
FBI a facut perchezitii la biroul avocalului lui Donald Trump

Politia federala americana FBI) a perchezitionat luni birourile lui Michael Cohen, avocatul presedintelui Statelor Unite, Donald Trump si a confiscat mai multe documente, a anuntat intr-un comunicat avocatul lui Cohen, Stephen M Ryan, conform BBC News. continuă pe Adevărul

Perchezitii FBI la biroul avocatului lui Donald Trump. Presedintele american: E un atac asupra tarii

Politia federala americana FBI) a perchezitionat luni birourile lui Michael Cohen, avocatul presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, si a confiscat mai multe documente, a anuntat intr-un comunicat avocatul lui Cohen, Stephen M Ryan, conform BBC News.

Biroul avocatului lui Donald Trump, perchezitionat de FBI. Presedintele SUA: Este o situatie rusinoasa

Biroul avocatului lui Donald Trump, Michael Cohen, a fost perchezitionat luni de FBI, informeaza The New York Times. Agentii au ridicat mai multe documente, inclusiv unele privind plata unei sume de bani catre fosta .

FBI, perchezitii la avocatul lui Donald Trump. Reactia presedintelui SUA

FBI a efectuat, luni, perchezitii in birourile lui Michael Cohen, avocatul lui Donald Trump si cel care a platit o actrita de filme porno pentru a pastra tacerea asupra unei presupuse legaturi cu presedintele, scrie AFP. Vestea l-a infuriat la culme pe.

RAZBOI TOTAL! DONALD TRUMP va raspunde atacului chimic din SIRIA in maximum 48 de ore: Nimic nu este exclus

Raspunsul Statelor Unite la atacul cu arme chimice din Siria va fi decis in urmatoarele 24-48 de ore, a declarat presedintele american Donald Trump, potrivit site-ului televiziunii CNBC. Condamnam atacul odios.

O noua demisie la Casa Alba: Consilierul pentru securitate interna al lui Donald Trump a renuntat la functie

Consilierul pentru securitate interna al lui Donald Trump,Tom Bossert, a demisionat din functie. Presedintele ii multumeste lui Tom pentru angajamentul sau fata de securitatea marii noastre patrii, a.

Donald Trump evoca o intalnire cu Kim Jong-un in mai sau la inceputul lui iunie

Presedintele american Donald Trump a declarat ieri ca intalnirea sa istorica cu liderul nord-coreean Kim Jong-un va avea loc in mai sau la inceputul lui iunie, relateaza AFP.

Donald Trump a anuntat cand se va intalni cu liderul nord-coreean Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca intentioneaza sa se intalneasca cu liderul nord-coreean Kim Jong-un luna viitoare sau la inceputul lui iunie si si-a exprimat speranta ca discutiile.

Donald Trump evoca o intalnire cu Kim Jong-un in mai sau la inceputul lui iunie

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca intalnirea sa istorica cu liderul nord-coreean Kim Jong-un va avea loc in mai sau la inceputul lui iunie, relateaza AFP.

Donald Trump va actiona in 48 de ore in cazul atacului chimic din Siria

Donald Trump a condamnat presupusul atac chimic din Siria. Presedintele american va lua o decizie cu privire la raspunsul Statelor Unite ale Americii in urmatoarele 24 sau 48 de ore. Declaratiile au fost facute.

Donald Trump anunta decizii majore privind Siria in urmatoarele 24-48 de ore

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a condamnat luni in termeni duri presupusul atac chimic din Siria si a anuntat ca administratia sa va lua decizii majore in privinta Siriei in urmatoarele 24-48 de ore, transmite ABC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2254 seconds )