Libnet.ro
UNICEF

23:45

RAZBOI TOTAL in PSD. Sorin Grindeanu: Dupa ce Liviu Dragnea demisioneaza, demisionez si eu. Hai sa vedem, pana luni, cat de barbat politic este(VIDEO)

B1 B1,
RAZBOI TOTAL in PSD. Sorin Grindeanu: Dupa ce Liviu Dragnea demisioneaza, demisionez si eu. Hai sa vedem, pana luni, cat de barbat politic este(VIDEO)

Sorin Grindeanu a lansat joi un atac extrem de dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, acuzandu-l ca poarta responsabilitatea pentru criza politica in care se afla Romania in acest mo. continuă pe B1

Premierul Sorin Grindeanu: Dupa ce demisioneaza Dragnea, demisionez si eu

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat, joi, ca va demisiona doar dupa ce Liviu Dragnea, prese Pana luni, ii cer lui Liviu Dragnea sa se gandeasca bine si sa-si asume responsabilitatea acestei crize Dupa ce Dragnea demisioneaza, demisionez si eu .

Sorin Grindeanu, dupa ce Dragnea a sugerat ca e o unealta a serviciilor secrete: Nu eu am fost la tenis si la sprituri cu reprezentanti ai serviciilor secrete

Sorin Grindeanu l-a avertizat joi pe Liviu Dragnea sa se gandeasca mai bine atunci cand il asociaza cu serviciile secrete, afirmand ca nu el a fost la tenis sau la sprituri cu reprezentanti ai acestor serviciu.

Premierul Sorin Grindeanu a fost dat afara din PSD

Este razboi total intre Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea. Grindeanu refuza sa plece din fruntea Guvernului, desi Comitetul Executiv al PSD, prezidat de Dragnea, a decis sa ii retraga sprijinul.

Secretele din sediul PSD. Sorin Grindeanu nu vrea sa demisioneze. Liviu Dragnea s-a manifestat destul de nervos

Radu Tudor a prezentat marti, la emisiunea Punctul de intalnire, care au fost elementele esentiale ale discutiei dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele PSD Liviu Dragnea in.

Sorin Grindeanu, dupa sedinta CEx: Voi face declaratii de la Guvern

Premierul Sorin Grindeanu a plecat, dupa circa patru ore si jumatate, de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, precizand ca nu s-a dat niciun vot in cadrul sedintei si ca va face.

Premierul Sorin Grindeanu, dupa o intalnire cu reprezentanti ai Bancii Mondiale: Ne dorim continuarea si dezvoltarea acestui parteneriat

Premierul Sorin Grindeanu a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu o delegatie a Bancii Mondiale, formata din Arup Banerji, director pentru tarile Uniunii Europene, Tatiana Proskuryakova, noul director de tara pentru Romania si Ungaria, si Elisabetta Capannelli, directorul de tara pentru Romania si Ungaria care isi incheie mandatul. Discutiile au vizat perspectivele parteneriatului dintre Romania si Banca Mondiala, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Razboiul din PSD, ziua a doua. Liviu Dragnea: Partidul Social-Democrat este sub asediu. Sorin Grindeanu: Dragnea incearca sa confiste partidul. Coalitia PSD-ALDE vrea sa depuna luni motiunea de cenzura contra propriului Guvern

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat ca, luni, se va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, adaugand ca PSD este sub asediu.

VIDEO Sorin Grindeanu: Dupa ce Dragnea demisioneaza, demisionez si eu, ii dau termen pana luni. Daca voi constata ca nu pot asigura un guvern functional voi demisiona. Voi incepe sa ma intalnesc cu parlamentari PSD

Premierul Sorin Grindeanu i-a dat lui Liviu Dragnea un ultimatum pana luni, cerandu-i sa demisioneze din PSD si promitand ca va demisiona si el in secunda doi. Grindeanu a mai promis ca daca va constata ca nu poate asigura un guvern functional, va demisiona. Grindeanu nu a anuntat nici o schimbare de ministri, iar cand a fost intrebat daca l-a schimbat din functie pe secretarul general Mihai Busuioc un fidel al lui Dragnea), premierul le-a spus ziaristilor sa citeasca Monitorul Oficial din aceasta seara.

Primele reactii ale ministrilor lui Grindeanu, dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut demisia premierului

Apar primele reactii ale ministrilor lui Sorin Grindeanu, dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut demisia premierului. Reporterii Antena 3 au stat de vorba cu mai multi dintre membrii cabinetului pentru a afla care este.

Decizie de ultima ora luata de premierul Grindeanu dupa ce Dragnea i-a cerut demisia

Premierul Sorin Grindeanu si-a anulat marti participarea la conferinta Jump to smart 1. 0, potrivit unei informari a Biroului de presa a Guvernului. Grindeanu urma sa participe, la ora 14,00, la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )