Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Sorin Grindeanu: Dupa ce Dragnea demisioneaza, demisionez si eu, ii dau termen pana luni. Daca voi constata ca nu pot asigura un guvern functional voi demisiona. Voi incepe sa ma intalnesc cu parlamentari PSD

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Sorin Grindeanu: Dupa ce Dragnea demisioneaza, demisionez si eu, ii dau termen pana luni. Daca voi constata ca nu pot asigura un guvern functional voi demisiona. Voi incepe sa ma intalnesc cu parlamentari PSD

Premierul Sorin Grindeanu i-a dat lui Liviu Dragnea un ultimatum pana luni, cerandu-i sa demisioneze din PSD si promitand ca va demisiona si el in secunda doi. Grindeanu a mai promis ca daca va constata ca nu poate asigura un guvern functional, va demisiona. Grindeanu nu a anuntat nici o schimbare de ministri, iar cand a fost intrebat daca l-a schimbat din functie pe secretarul general Mihai Busuioc un fidel al lui Dragnea), premierul le-a spus ziaristilor sa citeasca Monitorul Oficial din aceasta seara. continuă pe Hotnews

Premierul Sorin Grindeanu: Dupa ce demisioneaza Dragnea, demisionez si eu

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat, joi, ca va demisiona doar dupa ce Liviu Dragnea, prese Pana luni, ii cer lui Liviu Dragnea sa se gandeasca bine si sa-si asume responsabilitatea acestei crize Dupa ce Dragnea demisioneaza, demisionez si eu .

Sorin Grindeanu, dupa ce Dragnea a sugerat ca e o unealta a serviciilor secrete: Nu eu am fost la tenis si la sprituri cu reprezentanti ai serviciilor secrete

Sorin Grindeanu l-a avertizat joi pe Liviu Dragnea sa se gandeasca mai bine atunci cand il asociaza cu serviciile secrete, afirmand ca nu el a fost la tenis sau la sprituri cu reprezentanti ai acestor serviciu.

RAZBOI TOTAL in PSD. Sorin Grindeanu: Dupa ce Liviu Dragnea demisioneaza, demisionez si eu. Hai sa vedem, pana luni, cat de barbat politic este(VIDEO)

Sorin Grindeanu a lansat joi un atac extrem de dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, acuzandu-l ca poarta responsabilitatea pentru criza politica in care se afla Romania in acest mo.

Scandal in interiorul PSD. 59 de primari au semnat o rezolutie de sustinere a premierului Sorin Grindeanu, caruia Dragnea i-ar fi cerut demisia

Remanierea bate la usa in guvernul Romaniei, iar unele surse politice sustin ca Liviu Dragnea i-ar fi cerut luni seara demisia lui Sorin Grindeanu. La aceste informatii au reactionat si 59 de primari.

Sorin Grindeanu, dupa sedinta CEx: Voi face declaratii de la Guvern

Premierul Sorin Grindeanu a plecat, dupa circa patru ore si jumatate, de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, precizand ca nu s-a dat niciun vot in cadrul sedintei si ca va face.

Premierul Sorin Grindeanu, dupa o intalnire cu reprezentanti ai Bancii Mondiale: Ne dorim continuarea si dezvoltarea acestui parteneriat

Premierul Sorin Grindeanu a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu o delegatie a Bancii Mondiale, formata din Arup Banerji, director pentru tarile Uniunii Europene, Tatiana Proskuryakova, noul director de tara pentru Romania si Ungaria, si Elisabetta Capannelli, directorul de tara pentru Romania si Ungaria care isi incheie mandatul. Discutiile au vizat perspectivele parteneriatului dintre Romania si Banca Mondiala, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Sorin Grindeanu nu cedeaza: Nu imi dau demisia. Acesta e Guvernul Romaniei, nu e Guvernul CEx-ului. Voi ramane in PSD (VIDEO)

Criza politica din Romania se adanceste. Sorin Grindeanu a anuntat miercuri seara ca nu isi da demisia din functia de premier, dupa ce a ramas fara sprijin politic din partea coalitiei de.

Lia Olguta Vasilescu il ataca pe premierul Sorin Grindeanu, dupa ce a anuntat ca nu va demisiona: Credea ca e pe viata in scaunul acela

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, in noaptea de miercuri spre joi, ca toti ministrii stiau ca se evalueaza trimestrial modul in care Cabinetul Grindeanu implementeaza programul de guvernare.

VIDEO Sorin Grindeanu: Nu-mi dau demisia, voi ramane premier pana cand Iohannis va desemna un alt candidat din partea PSD. Dragnea mi-a oferit functii ca sa demisionez

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri noaptea ca nu demisioneaza de la sefia Guvernului pana cand presedintele Iohannnis nu va oferi garantii ca va desemna un alt premier de la PSD. Grindeanu a respins evaluarea pe baza careia Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic, desfiintand concluziile si spunand ca a fost facut de Darius Valcov, care nu e membru de partid. Grindeanu a mai spus ca Dragnea a fortat eliminarea sa doar pentru ca vrea toata puterea si a confirmat ca Dragnea i-a oferit la schimb sefia mai multor institutii ale statului in schimbul demisiei din guvern.

Ce risca Sorin Grindeanu daca nu demisioneaza

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara ca orice membru al PSD care intra intr-un guvern ce nu este sustinut de PSD isi pierde calitatea de membru al social-democratilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )