Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis convoaca referendum pe 26 mai. Golaneala PSD a depasit orice limita

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis convoaca referendum pe 26 mai. Golaneala PSD a depasit orice limita

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca va convoca referendum pentru Justitie pe data de 26 mai. Seful statului a trimis sageti la adresa PSD, ai caror lideri s-ar folosi de Ordonantele de urgenta pentru a scapa de problemele cu legea. Este cert, voi convovca referendum pe 26 mai pentru ca asa nu se mai [] . continuă pe Playtech

Iohannis: E cert. Voi convoca referendum pe 26 mai. Golaneala guvernului PSD a depasit orice limita. De ce va e frica, domnilor PSD-isti? Orice OUG e ilegitima

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va declansa referendumul pe Justitie concomitent cu alegerile europarlamentare, in data de 26 mai. Este ilegitima emiterea unei ordonante de urgenta pe tema Justitiei inainte ca vointa poporului sa fie exprimata la referendum, a avertizat seful statului, in contextul in care Guvernul Dancila se pregateste sa modifice legislatia penala prin OUG.

ELENA GHIOC, FONDATOR INITIATIVA ROMANIA: Iohannis ne-a anuntat ca vom avea referendum pe 26 mai

Elena Ghioc, fondator al organizatiei Initiativa Romania, a anuntat, astazi, ca presedintele Klaus Iohannis a transmis, in cadrul intalnirii cu reprezentanti ai societatii civile, ca referendumul pe tema Justitiei va fi organizat pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare.

Dragnea, ironic: Abia il astept pe Iohannis sa organizeze referendum / Ce intrebari ar vrea seful PSD sa le fie puse romanilor

Liviu Dragnea il ironizeaza pe Klaus Iohannis despre care spune ca abia il asteapta sa organizeze referendum. Va fi un prilej foarte bun pentru romani sa raspunda si la alte intrebari, a spus el, invocand casele si dosarele presedintelui.

Presedintele, atac extrem de dur la adresa Guvernului: Golaneala PSD a mers prea departe. Guvernarea lor e accident al istoriei

Presedintele Klaus Iohannis a caracterizat guvernarea PSD drept o golaneala si i-a numit pe acestia un accident al istoriei. Asa nu se mai poate. De aceasta data golaneala PSD a mers prea.

Klaus Iohannis a facut anuntul oficial: Va fi referendum pe 26 mai. PSD continua asaltul impotriva Justitiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat la Palatul Cotroceni ca va convoca referendumul pe Justitie pe 26 mai. Klaus Iohannis sustine ca PSD continua asaltul impotriva Justitiei si fac abuz in ceea.

Liviu Dragnea: De abia il astept pe Klaus Iohannis sa organizeze referendum. Va fi un prilej bun sa raspunda la alte intrebari

Liviu Dragnea a vorbit despre posibilitatea ca presedintele Iohannis sa convoace un referendum pentru data de 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Eu de abia il astept n. r. pe Klaus Iohannis) sa.

Presedintele Iohannis: Voi convoca un referendum pentru data de 26 mai pentru ca asa nu se mai poate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca referendum pentru data de 26 mai.

Sorin Rosca Stanescu, despre adevaratele mize ale referendumului. Ce urmareste Klaus Iohannis

Aparent, Klaus Iohannis face acest referendum in dubla incercare de a consolida blocul anti-PSD si, declansand o emotie colectiva pe tema Justitiei, sa ridice procentul de prezenta la vot, scrie jurnalistul So.

Ce intrebare vrea Alina Gorghiu la referendumul propus de Klaus Iohannis

Senatorul PNL Timis Alina Gorghiu a dezvaluit marti seara, la Antena 3, ce intrebare si-ar dori la referendumul propus de Klaus Iohannis pe 26 mai. Eu va spun ce intrebare mi-as dori la referendum. Este o.

Dacian Ciolos: Pe 26 mai, avem ocazia sa aratam ca minciuna are picioare scurte si romanii refuza sa traiasca in coruptie si degradare

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, saluta initiativa presedintelui Klaus Iohannis de a organiza referendum pe justitie si sustine ca votul din 26 mai va arata ca minciuna are picioare scurte si romanii refuza sa traiasca in coruptie si degradare. Nu-i lasa sa scape. Hai la vot!, a scris Ciolos pe Facebook.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )