Libnet.ro
UNICEF

00:07

Razboiul intern din PSD e departe de a se fi terminat: Daca Badalau se va mai afla in conducerea PSD, eu nu mai reprezint PSD la Giurgiu

Antena3 Antena3,
Razboiul intern din PSD e departe de a se fi terminat: Daca Badalau se va mai afla in conducerea PSD, eu nu mai reprezint PSD la Giurgiu

Presedintele organizatiei municipale a PSD Giurgiu, primarul Nicolae Barbu, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul are nevoie de reorganizare si daca senatorul Niculae Badalau se. continuă pe Antena3

incepe razboiul intern in PSD? Viorica Dancila isi acuza colegii din teritoriu, dupa ce i-a adus partidului cea mai categorica infrangere din istorie

Viorica Dancila, care a pierdut categoric confruntarea prezidentiala cu Klaus Iohannis, si-a acuzat colegii din teritoriu ca nu au tras pentru ea. Eu cred ca colegii din teritoriu nu au tras pentru.

Cine este Gabriel Oprea si de ce a plecat in 2009 din PSD. Scandalul care i-a schimbat cariera

Gabriel Oprea a revenit pentru scurt timp in PSD, ca vicepresedinte de partid, dar aventura lui in formatiunea social-democrata s-a terminat dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte. El a mai facut parte din PSD in trecut, dar a iesit din partid in 2009, in urma unui scandal cu privire la .

Primar exclus din PSD: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD. Nu exista o rusine mai mare

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa sefilor din PSD. in aceste momente nu pot sa nu ma gandesc cum baronul Benea a votat-o pe Dancila premier, apoi.

Un fost ministru a demisionat din PSD: Reforma a inceput cu un CEx paralel si s-a incheiat in blitzkrieg pentru preluarea puterii

Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, si-a anuntat demisia din PSD, ca urmare a numirii unei noi conduceri. Stimati membrii si simpatizanti PSD, stimati colegi. Doresc sa va.

Ilan Laufer demisioneaza din PSD: Lupta pentru reforma a fost omorata in fasa

Ilan Luafer a anuntat miercuri ca demisioneaza din PSD, acuzand faptul ca reforma din partid a inceput cu un CEX paralel si s-a incheiat cu un blitzkrieg pentru preluarea puterii.

CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Liderii PSD ar urma sa ii ceara Vioricai Dancila sa isi dea demisia, in sedinta Comitetului Executiv National, programata marti, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca social-democratii fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Nu este tactic corect sa faca asta Viorica Dancila .

Primarul Bacaului, exclus luna aceasta din PSD: Doamna Dancila, ati calculat cate voturi v-a costat tura cu bicla? Dragos, unge lantul!

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, exclus din PSD luna aceasta, a spus ca Viorica Dancila a consemnat cea mai umilitoare infrangere de cand exista acest partid si l-a acuzat pe liderul PSD Bacau, Dragos Benea, ca s-a facut de ras cand a plimbat-o pe Dancila cu bicicleta pe centura nefinalizata a Bacaului.

Ana Birchall, data afara din PSD, spune ca a votat cu speranta ca Romania va redeveni O TARA NORMALA: Si votul dumneavoastra conteaza si de aceea va indemn sa nu-l irositi (FOTO)

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, data afara din PSD, a declarat, duminica, la iesirea de la urne ca a votat cu speranta ca, in urmatorii cinci ani, cel putin, valoarea, profesionalismul, cinstea,.

Klaus Iohannis, despre scandalul din PSD: Schimba fetele, dar nu schimba naravul. Ramane un partid nedemocratic, nereformat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca PSD nu s-a schimbat desi conducerea partidului a fost inlocuita dupa esecul inregistrat de Viorica Dancila la alegerile prezidentiale. intrebat, in.

Klaus Iohannis, referitor la demisiile din PSD: Ramane un partid nedemocratic. Schimba fetele, dar nu si naravul!

Klaus Iohannis a spus, in ceea ce priveste demisiaVioricaiDancila de la sedia Partidului Social Democrat, ca acest lucrunu schimba nimic si ca PSD ramane un partid.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )