Libnet.ro
UNICEF

01:05

Razie in trafic pentru verificarea masurilor impuse de Ordonanta Militara. Politia a aplicat 37 de sanctiuni

Adevărul Adevărul,
Razie in trafic pentru verificarea masurilor impuse de Ordonanta Militara. Politia a aplicat 37 de sanctiuni

Echipaje mixte de politisti, jandarmi si politisti locali au efectuat o razie in judetul Ialomita pentru asigurarea unui climat optim de siguranta publica, ce a avut ca principal scop verificarea respectarii masurilor dispuse prin Ordonanta Militara nr. 2 din 21. continuă pe Adevărul

VIDEO Razii pe strazile din Buzau, pentru depistarea persoanelor care incalca Ordonanta militara

Efective ale Politiei Romane, Jandarmeriei si Politiei Locale au impanzit strazile Buzaului, pentru verificarea cetatenilor care parasesc domiciliul pe timpul noptii, dupa intrarea in vigoare a restrictiilor prevazute in ordonanta militara numarul 2. Mai multi soferi au fost opriti pentru control si verificarea documentelor.

Ordonanta militara 2: Soferii vehiculelor comerciale peste 2,4 tone nu se supun masurilor de carantina sau izolare

Ministrul de Interne Marcel Vela a prezentat sambata seara ordonanta militara numarul 2, care include 11 articole. Unul dintre ele prevede noile masuri pentru circulatia transfrontaliera a bunurilor. Astfel, soferii vehiculelor comerciale peste 2. 4 tone nu se supun masurilor de carantina sau izolare, daca la prezentarea in punctul de trecere a frontierei nu manifesta simptomatologie asociata COVID-19.

Ordonanta Militara 3. Care sunt noile masuri pentru combaterea COVID-19. Toti romanii sunt obligati sa le respecte

Ordonanta Militara nr. 3 a fost publicata in Monitorul Oficial in seara de marti spre miercuri si va intra in vigoare de astazi, 25 martie 2020. Aceasta prevede masuri noi si mai stricte pentru combaterea COVID-19 in Romania. Pentru ca masurile impuse prin prima Ordonanta Militara emisa pe 21 martie, nu au fost respectate de .

Carantina generala in Romania. Ce prevede Ordonanta Militara numarul 3 - document

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, marti seara, care sunt restrictiile impuse prin Ordonanta Militara nr. 3, care vizeaza interzicerea parasirii locuintelor.

Ordonanta militara. Cand intra in vigoare toate masurile, care sunt sanctiunile si cine le aplica

Azi-noapte, la ora 22, au intrat in vigoare prevederile Ordonantei Militare 2. Masurile sunt mult mai restrictive, de aceasta data. Cetatenii straini nu au voie sa intre pe teritoriul tarii decat in anumite conditii. Noile restrictii impuse De azi, sunt inchise mall-urile, cabinetele stomatologice. Iesirea din casa se va face numai intre 6 si 22 .

Ordonanta militara nr. 3: Zborurile spre si dinspre Franta si Germania sunt suspendate pentru 14 zile

Toate zborurile spre si dinspre Franta si Germania de pe toate aeroporturile din Romania sunt suspendate pentru 14 zile incepand de miercuri, 25 martie, ora 23:00, a anuntat marti seara ministrul de interne Marcel Vela, odata cu prezentarea noilor masuri din ordonanta militara nr.

Ordonanta militara 3 din 2020. Document oficial de la Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, astazi, 24 martie 2020, ordonanta militara 3 din 2020 care prevede noi restrictii si masuri pentru combaterea raspandirii infectarilor cu coronavirus in Romania.

Barna: E hilar sa ai ordonanta militara in care ii rogi frumos pe oameni sa respecte niste reguli Tomac: Acum trebuie sa scoatem Armata pe strada pentru a-i opri pe inconstienti

Noile masuri anuntate sambata de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus sunt prea putin consistente, spune liderul USR, Dan Barna, care vorbeste depre hilarul situatiei de a avea o ordonanta militara in care ii rogi frumos pe oameni daca sunt amabili sa respecte niste reguli. La randul sau, liderul PMP, Eugen Tomac, afirma ca ar trebui scoase Armata si Politia pe strada pentru a-i opri pe inconstienti.

Coronavirus si Ordonanta militara. COVID 19 si primul roman mort. N-am reusit sa ne auto-educam, sa fim responsabili. Jurnal ANTI-covid 19. Zilele 7-8

A inceput cu o ordonanta militara. De astazi a inceput durata lunga si urata a carantinei. Aseara l-am vazut pe Vela la tv si m-a lovit in crestetul capului recomandarea care este obligatie: nu mers pe strada noaptea, mers controlat ziua, inchiderea granitelor pentru straini, in sfarsit inchiderea mallurilor. M-a lovit durata nedeterminata a restrictiilor. Am simtit in plex, in creier. N-am rezistat, am baut: rom, gin, vin roze, aperol sprit, tuica. Apoi, dimineata, ma trezesc ca s-a confirmat si primul mort. in Ro. Credeam ca vom fi feriti. Uite, nu. Nu. Nu. Primul roman s-a dus. Nu-l cunosc, dar imi pare rau dupa omul asta.

CTP, despre ordonanta militara: Nu sunt sigur ca va fi clar pentru acesti imbecili, inconstienti, cretini, iresponsabili, carora putini le pasa de ceilalti

Cristian Tudor Popescu lauda eforturile autoritatilor pentru noile restrictii de circulatie adoptate prin ordonanta militara numarul 2. Cu toate acestea, gazetarul considera ca autoritatile s-au temut sa adopte deocamdata masuri mai dure, de teama sa nu piarda capital politic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )