Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Razii pe strazile din Buzau, pentru depistarea persoanelor care incalca Ordonanta militara

Adevărul Adevărul,
VIDEO Razii pe strazile din Buzau, pentru depistarea persoanelor care incalca Ordonanta militara

Efective ale Politiei Romane, Jandarmeriei si Politiei Locale au impanzit strazile Buzaului, pentru verificarea cetatenilor care parasesc domiciliul pe timpul noptii, dupa intrarea in vigoare a restrictiilor prevazute in ordonanta militara numarul 2. Mai multi soferi au fost opriti pentru control si verificarea documentelor. continuă pe Adevărul

VIDEO Apel al doctorilor din Buzau pentru a nu ramane fara materiale sanitare. Medicii de familie, lasati fara sprijin in lupta cu Covid-19

Din cauza consumului rapid de materiale sanitare si de protectie individuala, personalul medical din spitale si cabinete intrevede deja o criza in acest plan. Medicii de familie spun ca au ajuns intr-o situatie limita, intrucat nu au de unde sa se aprovizoneze cu echipamente de protectie impotriva Covid-19, masti si combinezoane. Strigate de ajutor vin si dinspre spitalul judetean.

Nereguli grave descoperite la SUUB: Nu exista echipament pentru tratarea persoanelor cu coronavirus. Au fost medici care au intrat in contact cu pacientul testat pozitiv

Nereguli grave au fost descoperite la Spitalul Universitar Bucuresti. Nelu Tataru sustine ca nu exista echipament pentru tratarea persoanelor cu coronavirus. Secretarul de stat a declarat ca au fost medici care au intrat in contact cu pacientul testat pozitiv.

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

Galatiul a devenit centru regional pentru depistarea COVID-19

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Galati a fost dotat cu un aparat medical performant care poate depista numerosi virusi, inclusiv COVID-19. Echipamentul a fost montat, miercuri, la unitatea medicala galateana si va face teste pentru judetele Galati, Braila, Tulcea si Vrancea.

Mures: Aproape 70 de sanctiuni pentru circulatia persoanelor in afara locuintei intre orele 22,00 si 6,00

Aproximativ 70 de sanctiuni au fost aplicate in judetul Mures, in noaptea de luni spre marti, pentru nerespectarea Ordonantei militare nr. 22020, referitoare la circulatia persoanelor in afara locuintei sau gospodariei intre orele 22,00 si 6,00.

VIDEO Recomandarile lui Conan OBrien pentru cei care raman in pana de hartie igienica din cauza COVID-19 :)

Conan OBrien, cunoscutul prezentator de televiziune si producator american, a prezentat ce solutii pot fi la indemana pentru cei care au ramas in pana de hartie igienica, din cauza crizei generate de COVID-19, potrivit Mediafax. Bonuri fiscale, pliante sau suveniruri inutile sunt recomandarile lui Conan OBrien.

Ludovic Orban, testat din nou pentru noul coronavirus

Premierul Ludovic Orban va fi din nou testat, luni, pentru noul coronavirus. Daca va iesi negativ, seful Executivului se va intoarce la Guvern.

Marturii surprinzatoare de la o jurnalista din China, pentru Antena 3: Carantina, succesul impotriva epidemiei de coronavirus

Principala masura care a oprit raspandirii coronavirusului in China, a fost carantina, declara o jurnalista din Wuhan, in exclusivitate, intr-un interviu pentru Antena 3.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )