Libnet.ro
UNICEF

13:15

Razvan Marin, reactie dupa golul marcat in Armenia-Romania 0-5

Antena3 Antena3,
Razvan Marin, reactie dupa golul marcat in Armenia-Romania 0-5

Fiul fostului stelist Petre Marin s-a declarat bucuros de debutul sau la Nationala, dar si de golul marcat. Toata lumea mi-a zis ca voi marca, dar nu ma asteptam. Ma bucur ca am marcat, ca am facut. continuă pe Antena3

LIVETEXT Festival tricolor la Erevan! Armenia - Romania 0-5. Bogdan Stancu, Adi Popa, Razvan Marin, Nicusor Stanciu si Alexandru Chipciu au marcat

Echipa nationala a Romaniei conduce reprezentativa Armeniei cu scorul de 5-0. Armenii evolueaza in inferioritate numerica din minutul 3, dupa eliminarea lui Malakian.

Ce s-a intamplat in minutul 3 al meciului Armenia - Romania. Faza care a transat jocul

Romania a debutat excelent meciul cu Armenia si a deschis scorul in minutul 3, in urma unuipenalty. Romania invinge categoric Armenia 5-0. Urmeaza Kazahstan Dupa un corner.

Armenia Romania, azi, ora 19.00: daca vrem la Mondial, trebuie sa invingem la Erevan! Un titular s-a accidentat

Dupa startul esuat in preliminariile pentru Cupa Mondiala, nationala Romaniei trebuie sa bata Armenia si Kazahstanul pentru a nu-si compromite din start calificarea la turneul final din 2018. Meciurile se joaca de la ora 19. 00, in direct pe TVR 1.

Armenia-Romania 0-5. Scor incredibil la Erevan. LIVE TEXT

Nationala de fotbal a Romaniei conduce formatia Armeniei cu scorul de 3-0, dupa doar 12 minute ale meciului care are loc sambata, la Erevan, pe Stadionul Vazghen Sargsian, in Grupa E a.

Meciul Armenia-Romania arbitrat de un rus

Partida dintre Armenia si Romania din preliminariiile Cupei Mondiale 2018, va fi arbitrata de o brigada din Rusia, a anuntat FIFA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )