Libnet.ro
UNICEF

15:00

Razvan Nicolescu: Vrem CE Oltenia pe Bursa in primul semestru din 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Razvan Nicolescu: Vrem CE Oltenia pe Bursa in primul semestru din 2015

Complexul Energetic CE) Oltenia va fi urmatoarea companie de stat care va fi listata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), Hidroelectrica urmand sa se listeze in cel de-al doilea semestru din 2015, potrivit ministrului delegat pentru energie, Razvan. continuă pe Wall-Street Ro

Veniturile Allianz-Tiriac au urcat cu peste 6% in primul semestru

Allianz-Tiriac a subscris prime de asigurare de 494,1 milioane de lei in primul semestru al anului, in crestere cu peste 6% fata de perioada similara din 2013, iar profitul operational consolidat s-a dublat, la 20,7 milioane de lei, a anuntat asiguratorul.

Raiffeisen Asset Management, profit brut in crestere cu 50% fata de aceeasi perioada din 2013

Raiffeisen Asset Management a obtinut, in primul semestru din 2014, un profit brut de 14,8 milioane de lei, cu 50% peste nivelul de 9,7 milioane de lei inregistrat in acelasi interval din 2013, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Razvan Nicolescu: Romania are nevoie de investitii de 4-5 miliarde euro anual, timp de 10 ani, pentru a deveni independenta energetic

Romania ar putea deveni in 2020, alaturi de Danemarca, un stat independent energetic, a declarat ministrul delegat pentru Energiei, Razvan Nicolescu, intr-o conferinta organizata de ziarul Bursa. Insa pentru a deveni independenta energetic, Romania are nevoie de investitii in sectorul energetic de circa 4-5 miliarde de euro pe an in urmatorii zece ani. Aceasta este o prima concluzie desprinsa in urma demararii revizuirii strategiei energetice.

Razvan Nicolescu: Rog companiile din domeniul energetic, care au interese in cresterea pretului gazului natural platit de populatie sa elimine actiunile de lobby la Bruxelles

Ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, sustine ca sunt companii in Romania care fac lobby la Bruxelles pentru mentinerea calendarului de crestere a preturilor la gazele naturale livrate populatiei. Rog companiile din domeniul energetic, care au interese in cresterea pretului gazului natural platit de populatie sa-si reduca sau chiar sa elimine actiunile de lobby la Bruxelles, pentru ca avem si argumente de natura juridica, economica si sociala pentru a castiga cauza consumatorilor casnici. Decat sa cheltuiasca banii pe actiuni de lobby ce nu vor da rezultate, mai bine ar folosi acesti bani pentru a face mai multe investitii, pentru a le da mai multe dividende actionarilor, sau pentru a le mari salariile propriilor angajati, a declarat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru energie.

Razvan Nicolescu, ministrul Energiei: Sunt companii care fac lobby la Bruxelles pentru scumpirea gazelor destinate populatiei

Mai multe companii au facut lobby la Bruxelles pentru majorarea pretului la gazele destinate populatiei, vizand cresterea propriilor venituri prezente si viitoare, a declarat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie.

Razvan Nicolescu sesizeaza DNA cu privire la contractele de achizitie a carbunelui de la RAAN. Paguba: sapte milioane de euro

Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, a sesizat astazi Directia Nationala Anticoruptie DNA) in privinta contractelor de procesoare a carbunelui pe care Regia Autonoma de Activitati Nucleare RAAN) le-a derulat in perioada 2009-2013, potrivit unui comunicat al Departamentului pentru Energie.

Zitec, afaceri in crestere cu 50% in primul semestru

Zitec, producator autohton de aplicatii online, a inregistrat in primele sase luni din acest an o cifra de afaceri de 1,5 milioane euro, in crestere cu 50% comparativ cu aceeasi perioada din 2013, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Allianz-Tiriac Asigurari, venituri din asigurari cu 30 milioane lei mai mari

Allianz-Tiriac Asigurari a incheiat primul semestru al anului 2014 cu venituri totale din asigurari generale si de viata de 494,1 milioane lei, inregistrand o crestere cu peste 6 procente a subscrierilor comparativ cu nivelul inregistrat in aceeasi perioada din anul anterior 464,6 milioane lei), conform unui comunicat remis azi redactiei.

Veniturile Allianz-Tiriac au urcat cu peste 6% in primul semestru; profitul operational s-a dublat

Allianz-Tiriac a subscris prime de asigurare de 494,1 milioane de lei in primul semestru al anului, in crestere cu peste 6% fata de perioada similara din 2013, iar profitul operational consolidat s-a dublat, la 20,7 milioane de lei, a anuntat.

Zitec, afaceri in crestere cu 50% in primul semestru: planurile producatorului local de aplicatii online

Zitec , unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a inregistrat in primele sase luni din acest afaceri de 1,5 milioane euro, in crestere cu 50% comparativ cu aceeasi perioada din 2013.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )