Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veniturile Allianz-Tiriac au urcat cu peste 6% in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Veniturile Allianz-Tiriac au urcat cu peste 6% in primul semestru

Allianz-Tiriac a subscris prime de asigurare de 494,1 milioane de lei in primul semestru al anului, in crestere cu peste 6% fata de perioada similara din 2013, iar profitul operational consolidat s-a dublat, la 20,7 milioane de lei, a anuntat asiguratorul. continuă pe Ziarul Bursa

Veniturile Allianz-Tiriac au urcat cu peste 6% in primul semestru; profitul operational s-a dublat

Allianz-Tiriac a subscris prime de asigurare de 494,1 milioane de lei in primul semestru al anului, in crestere cu peste 6% fata de perioada similara din 2013, iar profitul operational consolidat s-a dublat, la 20,7 milioane de lei, a anuntat.

Veniturile Allianz-Tiriac au urcat cu 6% in primul semestru, iar profitul operational s-a dublat

Allianz-Tiriac a subscris prime de asigurare in valoare de 494,1 milioane de lei in primul semestru al anului, in crestere cu peste 6% fata de perioada similara din 2013, iar profitul operational consolidat s-a dublat, ajungand la 20,7 milioane de lei, a anuntat compania.

Veniturile Allianz-Tiriac Asigurari au crescut cu 6% pana la 494,1 milioane lei, iar despagubirile platite au depasit 202 milioane lei in primele sase luni

Allianz-Tiriac Asigurari a anuntat luni ca in primul semestru din acest an a inregistrat venituri totale din activitatea de asigurari generale si de viata de 494,1 milioane lei, in crestere cu 6% fata de acelasi semestru al anului trecut. In aceeasi perioada de referinta, profitul operational consolidat a depasit 20,7 milioane de lei, in crestere cu 49%. Pentru intreg portofoliul de asigurari generale, valoarea despagubirilor platite clientilor inclusiv terti pagubiti) pe parcursul primelor 6 luni din 2014 a fost de 202 milioane lei, a anuntat asiguratorul.

Allianz-Tiriac Asigurari, venituri din asigurari cu 30 milioane lei mai mari

Allianz-Tiriac Asigurari a incheiat primul semestru al anului 2014 cu venituri totale din asigurari generale si de viata de 494,1 milioane lei, inregistrand o crestere cu peste 6 procente a subscrierilor comparativ cu nivelul inregistrat in aceeasi perioada din anul anterior 464,6 milioane lei), conform unui comunicat remis azi redactiei.

Razvan Nicolescu: Vrem CE Oltenia pe Bursa in primul semestru din 2015

Complexul Energetic CE) Oltenia va fi urmatoarea companie de stat care va fi listata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), Hidroelectrica urmand sa se listeze in cel de-al doilea semestru din 2015, potrivit ministrului delegat pentru energie, Razvan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )