Libnet.ro
UNICEF

18:15

RCA in 2020. Cat vom plati anul acesta pentru asigurarea auto obligatorie

Playtech Playtech,
RCA in 2020. Cat vom plati anul acesta pentru asigurarea auto obligatorie

Soferii care nu incheie o asigurare obligatorie de raspundere civila auto RCA) risca sa fie sanctionati cu o amenda de pana la 2. 000 de lei. in plus, conducatorii auto pot ramane fara certificatul de inmatriculare al masinii, pana in momentul in care prezinta documentul care atesta incheierea asigurarii. RCA in 2020. Asigurarea poate ajunge la . continuă pe Playtech

Se intampla la Digi RCS RDS, toti utilizatorii vor avea aceste noutati pe TV incepand de anul acesta

Digi RDS RCS incepe anul 2020 in forta! Utilizatorii vor avea parte de noi schimbari pe TV. Ce se va schimba de acum la serviciul de televiziune prin cablu sau satelit al RCS RDS? Schimbari la televiziunea prin cablu! Ce aduce nou Digi RDS RCS? Digi RDS RCS aduce noutati pentru utilizatori! Anul 2020 vine .

Honda vrea sa lanseze anul acesta vehicule autonome de nivelul 3

Constructorul japonez Honda Motor Co. se pregateste anul acesta sa devina primul producator auto din.

Honda vrea sa lanseze anul acesta vehicule autonome de nivelul 3

Constructorul japonez Honda Motor Co. se pregateste anul acesta sa devina primul producator auto din Japonia care lanseaza un vehicul cu conducere autonoma de nivel 3, potrivit unor surse citate de publicatia The Japan Times.

HOROSCOP 2020. Zodiile care sufera din dragoste anul acesta. Nimic nu le merge bine

Anul 2020 nu aduce nimic bun in iubire pentru aceste trei zodii. Se anunta durere si lacrimi.

Finantele doresc sa faca luni primul imprumut pe 2020 Cati bani trebuie sa imprumutam anul acesta

Ministerul Finantelor Publice MFP) doreste sa imprumute luni 500 milioane lei, cu scadenta in 2023, de pe piata interna, aceasta fiind prima licitatie din acest an. Vorbim, pe intreg 2020, de un necesar de finantare de circa 85-90 miliarde lei. in suma asta intra deficitul bugetar prognozat pentru acest an de 40,5 miliarde lei, iar restul reprezinta datoriile care ajung la scadenta ce trebuie rambursate.

Subiectele zilei: Cum vor primarii PSD sa-si asigure incasarea pensiilor speciale inca de anul acesta cu ajutorul CCR; Eliminarea lui Soleimani si relatiile transatlantice

Scutul de la Deveselu: punct strategic impotriva rachetelor din Iran. Aflat la 2. 500 de kilometri de Iran, scutul de la Deveselu este un punct strategic pentru apararea Europei. Medici din Iasi care castiga mai bine decat afara: 33. 000 euroluna. Comparativ cu anii anteriori, se observa ca maririle salariale din spitalele de stat de anul trecut au avut un mare impact asupra bugetului medicilor.

Dosare grele si emotii in 2020. Cine ar putea sa ajunga dupa gratii anul acesta

Catalina Porumbel a prezentat, marti, la Antena 3, lista persoanelor publice din dosare grele care asteapta deciziile magistratilor.

Sase blocuri din Focsani ar putea fi reabilitate termic, anul acesta, cu fonduri europene. Care este valoarea pentru un apartament

Primaria Focsani a scos la licitatie contractul privind Cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte din municipiul Focsani, cu o valoare estimata la peste 3,9 milioane de lei.

Doua decizii urgente pentru sectorul energetic in prima parte a anului 2020: CE Oltenia si Marea Neagra

Anul acesta va consemna ultima sansa pentru ca CE Oltenia sa ramana si in viitor cu o contributie insemnata in productia de energie electrica. Totodata, 2020 este un an cheie pentru luarea unei decizii finale de investitie in cel mai mare perimetru offshore de gaze naturale din Marea Neagra.

Ungaria vrea sa finalizeze anul acesta cea de-a doua autostrada care face legatura cu tara noastra

Guvernul ungar va da in folosinta in acest an 160 de kilometri de drumuri. Printre proiectele ce urmeaza a fi finalizate se numara si sectiunea de autostrada care face legatura intre orasul Berettyoujfalu si granita cu Romania, a informat marti Ministerul ungar al Inovatiei si Tehnologiei, relateaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )