Libnet.ro
UNICEF

12:30

Modernizarea pietelor, investitie in valoare de 2,4 milioane de euro, va demara in acest an

Adevărul Adevărul,
Modernizarea pietelor, investitie in valoare de 2,4 milioane de euro, va demara in acest an

Primaria Municipiului Calarasi anunta ca doua obiective destinate comertului vor fi reconstruite in acest an, iar un altul va fi modernizat si reabilitat. Sunt investitii care se ridica la o valoare de aproape 2,4 milioane de euro, bani din fonduri proprii. continuă pe Adevărul

IN CRESTERE CU 28% FATA DE 2018 City Insurance a emis, anul trecut, polite de asigurare de 410 milioane euro

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance a emis, anul trecut, polite de asigurare in valoare de 410 milioane euro, in crestere cu 28% fata de 2018, arata un comunicat de presa.

Franta: Droguri in valoare de doua milioane de euro, descoperite intr-o incarcatura de banane

Captura uriasa in Franta! Douazeci si sase de kilograme de cocaina, in valoare de doua milioane de euro, a fost confiscata de vamesii francezi dintr-un camion care transporta banane pe ruta Barcelona -.

Roche Romania a fost amendata cu 12,8 milioane euro de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat, miercuri, ca a sanctionat compania farmaceutica Roche Romania cu amenzi in valoare totala de 59,96 milioane lei 12,85 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice din tara noastra, se arata intr-un omunicat remis Redactiei noastre.

Piata ambalajelor din Romania este de aproximativ 890 milioane euro

Piata ambalajelor din Romania este de aproximativ 890 milioane euro, dar mai putin de 15% sunt realizate din materiale biodegradabile, a declarat, pentru Agerpers, Tiberiu Stoian, director general al Fabricii de ambalaje Exonia.

IN 2020: Piata de media din Romania va ajunge la o valoare de 514 milioane de euro

Piata de media din Romania va creste, in acest an, cu 5,5% comparativ cu anul 2019, pana la valoarea de 514 milioane de euro, reiese din datele Media Fact Book, raportul de analiza a pietei romanesti de media si publicitate.

City Insurance anunta ca a platit despagubiri de 244 milioane de euro in 2019: Cat de greu plateste daunele RCA

City Insurance, cel mai mare asigurator din piata, a anuntat miercuri ca anul trecut a emis polite de asigurare in valoare de 410 milioane de euro, in crestere cu 28% fata de anul 2018, iar valoarea despagubirilor platite a fost de 244 milioane de euro echivalentul a 1,1 miliarde lei), in crestere cu 33% fata de anul trecut. City Insurance se afla pe locul doi in piata RCA, dupa Euroins, in primele noua luni din 2019, ambele firme avand si cele mai multe dosare de dauna deschise, precum si intarzieri semnificative la plata daunelor, potrivit ASF.

PENTRU ABUZ DE POZITIE DOMINANTA Roche Romania - amendata cu 12,86 milioane euro, de Consiliul Concurentei

Compania farmaceutica Roche Roma-nia a fost sanctionata de Consiliul Concurentei cu amenzi in valoare totala de 59. 944 lei 12. 897 euro), pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice din Romania. Conform unui comunicat al institutiei de control, sanctiunile au fost aplicate in urma a doua investigatii declansate in anul 2017.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )