Libnet.ro
UNICEF

15:30

Reactia Comisiei Europene dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei

Antena3 Antena3,
Reactia Comisiei Europene dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei

Comisia Europeana urmareste indeaproape evolutiile din Romania si atrage atentia ca violenta nu poate fi niciodata o solutie in politica, se arata intr-o declaratie transmisa marti, la solicitarea. continuă pe Antena3

LIVIU DRAGNEA, luat cu asalt dupa violentele jandarmilor din PIATA VICTORIEI: Ai pus-o de MINERIADA! Esti vinovat!

La scurt timp dupaviolentele de la protestul din Piata Victoriei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat opozitia, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare ca este responsabila pentru cele.

Comisia Europeana, mesaj DUR pentru Romania dupa VIOLENTELE JANDARMILOR din Piata Victoriei: Independenta Justitiei si lupta impotriva coruptiei, de o importanta colosala

Comisia Europeana intervine in scandalul momentului din Romania. Un purtator de cuvant de la Bruxelles atrage atentia ca manifestatiile violente de la Bucuresti nu pot fi o solutie in.

Femeia jandarm batuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata

Update:Femeia jandarmbatuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata. Stefania, in varsta de 23 de ani, aparasit spitalul pe o iesire aflata in renovare, cu o masina civila.

Imagini socante cu jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini cu doi dintre jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei. Unul dintre ei are degetele rupte la una dintre maini, iar celalat are o cicatrice foarte mare pe f.

Cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei. Femeia s-a aruncat din.

Oana Zavoranu, reactie bizara la protestele din Piata Victoriei: Se lupta Lumina cu intunericul

Oana Zavoranu a avut si ea o reactie in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Ma feresc sa ma duc in piata Victoriei. si nu ma duc nu pentru ca sunt lasa sau slaba), cum m-am ferit.

Jandarmul ranit la protestele din Piata Victoriei, marturie cu ochii in lacrimi: Aruncau cu tot felul de obiecte. Abia puteai sa te feresti

Unul dintre jandarmii loviti la protestul violent din 10 august din Piata Victoriei, a povestit cu ochii in lacrimi clipele dramatice prin care a trecut M-am gandit ce am fost in Piata. A fost ceva coplesit.

Ministrul Finantelor, declaratie despre protestele din Piata Victoriei: Un guvern trebuie schimbat doar la vot

Ministrul de Finante a vorbit marti seara, la Antena 3, despre incidentele violente din Piata Victoriei si despre situatia in care a ajuns Romania E o situatie la care nu am crezut ca se ajunge in.

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei

Comisia Europeana urmareste cu preocupare situatia din Romania si considera ca independenta justitiei si actiunile pentru combaterea coruptiei sunt foarte importante, se arata intr-un comunicat al.

Noi imagini cu jandarmerita agresata la protestele din Piata Victoriei. Ce spun medicii despre starea ei de sanatate

Noi imagini cu jandarmerita atacata vineri seara au fost publicate de Libertatea. Potrivit sursei citate, imaginile au fost surprinse la scurt timp dupa incident, cand tanara este scoasa de doi colegi din zona de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )