Libnet.ro
UNICEF

23:45

Femeia jandarm batuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata

Antena3 Antena3,
Femeia jandarm batuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata

Update:Femeia jandarmbatuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata. Stefania, in varsta de 23 de ani, aparasit spitalul pe o iesire aflata in renovare, cu o masina civila. continuă pe Antena3

Imagini socante cu jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini cu doi dintre jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei. Unul dintre ei are degetele rupte la una dintre maini, iar celalat are o cicatrice foarte mare pe f.

Jandarmul ranit la protestele din Piata Victoriei, marturie cu ochii in lacrimi: Aruncau cu tot felul de obiecte. Abia puteai sa te feresti

Unul dintre jandarmii loviti la protestul violent din 10 august din Piata Victoriei, a povestit cu ochii in lacrimi clipele dramatice prin care a trecut M-am gandit ce am fost in Piata. A fost ceva coplesit.

Oana Zavoranu, reactie bizara la protestele din Piata Victoriei: Se lupta Lumina cu intunericul

Oana Zavoranu a avut si ea o reactie in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Ma feresc sa ma duc in piata Victoriei. si nu ma duc nu pentru ca sunt lasa sau slaba), cum m-am ferit.

Ministrul Finantelor, declaratie despre protestele din Piata Victoriei: Un guvern trebuie schimbat doar la vot

Ministrul de Finante a vorbit marti seara, la Antena 3, despre incidentele violente din Piata Victoriei si despre situatia in care a ajuns Romania E o situatie la care nu am crezut ca se ajunge in.

Cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei. Femeia s-a aruncat din.

Povestea uneia dintre cele mai tulburatoare imagini de la protestele din Piata Victoriei. Mihai era trt pe asfalt de un jandarm. Mi-am desfacut legatura din spatele scaunului cu rotile si m-am aruncat peste el, protejndu-l

Un moment tulburator a fost surprins in timpul protestelor si violentelor de vineri seara din Piata Victoriei. O femeie in scaunul cu rotile s-a aruncat peste un barbat sa-l protejeze de jandarmii care-l tarau si dadeau cu gaze lacrimogene. Danny Kiss a povestit pentru HotNews experienta brutala prin care a trecut.

Noi imagini cu jandarmerita agresata la protestele din Piata Victoriei. Ce spun medicii despre starea ei de sanatate

Noi imagini cu jandarmerita atacata vineri seara au fost publicate de Libertatea. Potrivit sursei citate, imaginile au fost surprinse la scurt timp dupa incident, cand tanara este scoasa de doi colegi din zona de.

Reactia Comisiei Europene dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei

Comisia Europeana urmareste indeaproape evolutiile din Romania si atrage atentia ca violenta nu poate fi niciodata o solutie in politica, se arata intr-o declaratie transmisa marti, la solicitarea.

VIDEO Jurnalist HotNews.ro, lovit de jandarmi la protestele din Piata Victoriei. Am strigat ca sunt ziarist si am ridicat minile deasupra capului. Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul, altul mi-a dat un picior n spate

Un ziarist HotNews. ro, Robert Mihailescu, a fost lovit cu pumnii si picioarele de jandarmi la mitingul Diasporei din Piata Universitatii, dupa ce Jandarmeria a inceput interventia in forta impotriva manifestantilor.

DECIZIE de ULTIM MOMENT despre DOSARUL VIOLENTELOR Jandarmeriei din Piata Victoriei: Intervine Parchetul General (surse)

Dosarul privind interventia violenta a jandarmilor la protestele din Piata Victoriei a fost preluat de Sectia Militara a Parchetului General, potrivit unor surse judiciare, scrie stiripesurse. ro. Decizia a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )