Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul Finantelor, declaratie despre protestele din Piata Victoriei: Un guvern trebuie schimbat doar la vot

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor, declaratie despre protestele din Piata Victoriei: Un guvern trebuie schimbat doar la vot

Ministrul de Finante a vorbit marti seara, la Antena 3, despre incidentele violente din Piata Victoriei si despre situatia in care a ajuns Romania E o situatie la care nu am crezut ca se ajunge in. continuă pe Antena3

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

Femeia jandarm batuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata

Update:Femeia jandarmbatuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata. Stefania, in varsta de 23 de ani, aparasit spitalul pe o iesire aflata in renovare, cu o masina civila.

Imagini socante cu jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini cu doi dintre jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei. Unul dintre ei are degetele rupte la una dintre maini, iar celalat are o cicatrice foarte mare pe f.

Ministrul Carmen Dan va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine po conferinta de presa la 17. 30 in care va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei. De altfel, ministrul anuntase ca va face acest lucru.

Ministrul de Externe, despre violentele din Piata Victoriei: Sunt inacceptabile in anul Centenarului

Violentele la un miting pasnic, democratic sunt inacceptabile, sustine ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, care isi doreste ca, in anul Centenarului, tensiunile din societatea romaneasca sa nu.

Oana Zavoranu, reactie bizara la protestele din Piata Victoriei: Se lupta Lumina cu intunericul

Oana Zavoranu a avut si ea o reactie in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Ma feresc sa ma duc in piata Victoriei. si nu ma duc nu pentru ca sunt lasa sau slaba), cum m-am ferit.

Jandarmul ranit la protestele din Piata Victoriei, marturie cu ochii in lacrimi: Aruncau cu tot felul de obiecte. Abia puteai sa te feresti

Unul dintre jandarmii loviti la protestul violent din 10 august din Piata Victoriei, a povestit cu ochii in lacrimi clipele dramatice prin care a trecut M-am gandit ce am fost in Piata. A fost ceva coplesit.

Lider PSD, despre protestul din Piata Victoriei: Toti cei de acolo erau solidari. Nu poti sa spui ca tu erai un protestatar pasnic si ca te-au invadat ultrasii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat, luni, protestul din Piata Victoriei incheiat cu violente ale fortelor de ordine asupra protestatarilor, sugerand ca oamenii care scandau fara violenta.

Cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei. Femeia s-a aruncat din.

Reactia Comisiei Europene dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei

Comisia Europeana urmareste indeaproape evolutiile din Romania si atrage atentia ca violenta nu poate fi niciodata o solutie in politica, se arata intr-o declaratie transmisa marti, la solicitarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )