Libnet.ro
UNICEF

19:15

Reactia lui Liviu Dragnea, intrebat daca Codul Penal ii este dedicat: M-am saturat

Antena3 Antena3,
Reactia lui Liviu Dragnea, intrebat daca Codul Penal ii este dedicat: M-am saturat

Intrebat daca Codul Penal ii este dedicat chiar lui insusi, Liviu Dragnea a spus clar ca nu, ca este dedicat justitiabililor din Romania. Nu, este un Cod Penal dedicat justitiabililor din Romania. continuă pe Antena3

Dragnea, prima reactie dupa ce PSD a modificat Codul penal ca sa-l salveze de puscarie: Nu mai are rost sa vorbesc. Credeti ca ma lasa astia sa scap?

Liderul PSD Liviu Dragnea a evitat sa comenteze modificarile operate de Comisia Iordache la Codul penal care-l salveaza de condamnarea la inchisoare cu executare. Credeti ca astia ma lasa sa scap?, a intrebat, retoric, Dragnea, cu aluzie la procurori.

Liviu Dragnea: Decizia luata de Iohannis si un grup de oameni cu puteri oculte a fost ca indiferent cum ar fi, eu sa fiu anihilat. Maine pot sa imi faca 1.000 de dosare (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat miercuri, dupa adoptarea modificarilor Codului penal in Camera deputatilor, ca acesta este dedicate justitiabililor din Romania. intrebat daca modificarile au fost facute cu.

Dragnea spune ca are o framntare mult mai mare dect Codul Penal: legea offshore. Ce ne intereseaza foarte mult este ca nu toata cantitatea de gaze sa plece din Romnia. Asa ceva este inacceptabil

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca framantarea mult mai mare decat Codul penal este pentru el adoptarea legii offshore-ului, sustinand ca interesul este ca nu toata cantitatea de gaze etrase din Marea Neagra sa plece din Romania. El a adaugat ca trebuie gasit un echilibru intre interesul Romaniei si cel al companiilor.

Victor Ponta, despre modificarile la Codul Penal: in urma unui SANTAJ MAFIOT deja obisnuit pentru stilul Dragnea am fost impiedicat si eu si altii sa votam

Fostul premier Victor Ponta sustine ca a fost impiedicat sa participe la votul de miercuri din Camera deputatilor asupra modificarilor la Codul Penal pentru ca Liviu Dragnea a schimbat pe ultima suta de metri.

Reactia lui Dragnea dupa adoptarea Codului penal: Eu nu vreau sa plec ca prostul din aceasta functie

Liviu Dragnea a spus miercuri, la cateva ore de la adoptarea Codului penal in parlament, ca actul normativ, asa cum a fost el modificat de PSD si ALDE, este dedicat justitiabililor din Romania, scrie G4Media .

Dragnea, scos din sarite de intrebarile despre Codul penal: Credeti ca ma lasa astia sa scap?

Liviu Dragnea a sustinut ca nu vrea sa mai comenteze in niciun fel modificarile aduse la Codurile Penale, deoarece a tot vorbit de un an si jumatate si degeaba, caci fiecare a ramas cu parerea lui. N-am.

Dragnea, despre modificarile cu dedicatie din Codul Penal: Credeti ca astia ma lasa sa scap? Sa fim seriosi

Liviu Dragnea sustine ca modificarile facute in Comisia Iordache nu ii vor rezolva problemele penale. Credeti ca astia ma lasa sa scap? Sa fim seriosi, a comentat el, referindu-se indirect la condamnarea decisa de Curtea Suprema, in dosarul DNA privind angajarile fictive.

Victor Ponta, reactie dupa ce modificarile la Codul Penal au fost adoptate: Guvernul Dancila rezolva toate problemele personale ale lui Dragnea prin ordonante de urgenta

Victor Ponta a precizat ca Guvernul Dancila rezolva toate problemele personale ale lui Liviu Dragnea prin ordonante de urgenta. Din pacate, toata asa zisa sesiune extraordinara a Parlamentului este o.

Barna: PSD a modificat exact articolul din Codul penal referitor la abuzul in serviciu, astfel incat Dragea nu mai are nicio problema penala

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca prin modificarea articolului din Codul penal privind abuzul in serviciu presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost dezinciminat, iar Romania nu mai este un stat democratic, ci un stat autoritar.

Liviu Dragnea, reactie la criticile DNA: Parlamentul este atacat din toate partile(VIDEO)

Liviu Dragnea sustine ca Parlamentul este atacat din toate partile, referindu-se la comunicatul DNA prin care sunt denuntate modificarile la Codul penal privind infractiunea de abuz in serviciu. Vreau sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )