Libnet.ro
UNICEF

20:45

Reactia lui Orban, dupa ce Dacian Ciolos a cerut demisia ministrului Anisie

Antena3 Antena3,
Reactia lui Orban, dupa ce Dacian Ciolos a cerut demisia ministrului Anisie

Premierul Ludovic Orban a spus, duminica, la Calarasi, ca solicitarea lui Dacian Ciolos de demitere a ministrului Educatiei este un demers poliitc. Doamna Anisie a fost secretar de stat in timpul guvernarii Ciolos. Atunci a fost buna si acum nu mai e?, intreba Orban. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN, CATRE DACIAN CIOLOS: Sa ceri demisia cu o zi inainte de inceperea scolii mi se pare o politizare dramatica a subiectului

Premierul Ludovic Orban i-a reamintit lui Dacian Ciolos ca in urma cu o saptamana cerea Guvernului sa nu politizeze subiectul privind inceperea anului scolar, iar acum liderul PLUS cere demisia ministrului Educatiei cu o zi inaintea deschiderii scolilor. Acesta a adaugat ca Monica Anisie a fost secretar de stat in Ministerul Educatiei in perioada Cabinetului Ciolos si l-a intrebat pe fostul prim-ministru tehnocrat ca acum nu mai este buna ca ministru Monica Anisie, cand nu mai face parte din aceeasi forma de guvernare, conform News. ro.

Dacian Ciolos cere demisia ministrului Educatiei, Monica Anisie: Pana ieri, era nevoie de pepsiglas, azi nu mai trebuie

Fostul premier Dacian Ciolos cere demisia ministrului Educatiei, desi Monica Anisie a facut parte si din guvernul lui, ca secretar de stat. Ciolos spune ca Monicia Anisie ar trebui sa plece de urgenta de la minister, pentru ca nu stie ce vrea si se razgandeste de la o zi la alta.

Dacian Ciolos, atac fara precedent la Guvernul Orban: Monica Anisie Pepsiglas sa demisioneze de urgenta!

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, cere demisia ministrului Educatiei, Monicia Anisie. Fostul premier afirma ca institutia pe care o conduce Monica Anisie nu stie ce vrea si o ironizeaza pe aceasta din cauza gafei referitoare la pepsiglas. Din pacate, copiii si parintii trec zilele astea printr-un experiment al Guvernului, mai spune fostul premier.

Orban, replica pentru Ciolos: Anisie fost secretar de stat in guvernul sau, acum nu mai e buna?

Premierul Ludovic Orban a spus, duminica, dupa ce Dacian Ciolos a cerut demisia ministrului Educatiei ca solicitarea sa este un demers politic si a reamintit ca Monica Anisie a fost secretar de stat in timpul guvernarii Ciolos. Atunci a fost buna si acum nu mai e?, a intrebat Orban.

Ciolos cere demisia Monicai Anisie: Trebuie sa plece de urgenta. Pana ieri, era nevoie de pepsiglas, azi nu mai trebuie

Liderul PLUS Dacian Ciolos a afirmat ca Monica Anisie ar trebui sa demisioneze de urgenta de la minister, pentru ca institutia pe care o conduce nu stie ce vrea. Dupa sase luni de pandemie, iar ne-a prins iarna pe nepregatite, a adaugat Ciolos. Fostul premier tehnocrat a mai spus ca pana mai ieri era nevoie de pepsiglas pentru a ii proteja pe copiii care merg la scoala, insa astazi nu mai trebuie.

Dacian Ciolos: Monica Anisie ar trebui sa plece de la Minister de urgenta!

Dacian Ciolos, liderul PLUS, ii cere demisia Monicai Anisie, ministrul Educatiei, din cauza balbaiel.

DACIAN CIOLOS: USR PLUS nu vine doar cu candidati cu un discurs si cu acuze, ci cu oameni profesionisti, onesti

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a declarat sambata, la Oradea, ca Alianta USR PLUS nu a intrat in competitia alegerilor locale cu candidati ce au doar un discurs si cu acuze, ci cu oameni onesti, profesionisti, cu competente complementare si cu planuri bine puse la punct pentru comunitati, pentru judetul Bihor, conform Agerpres.

Ciolos ii cere demisia ministrului Educatiei: Este haos Nu avem nicio certitudine ca scolile se pot deschide in siguranta

Dacian Ciolos, copresedintele UR PLUS, ii cere demisia de onoare ministrului Educatiei, Monica Anisie, pentru ca la educatie este haos in preziua redeschiderii scolilor si nu avem nicio certitudine ca scolile se pot deschide in siguranta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )