Libnet.ro
UNICEF

18:15

Reactia lui Tanase dupa cel mai bun meci la Steaua in acest sezon

Online Sport Online Sport,
Reactia lui Tanase dupa cel mai bun meci la Steaua in acest sezon

Mijlocasul Florin Tanase si-a asumat cu adevarat numarul zece pe care il poarta pe tricou si a fost unul dintre jucatorii decisivi pentru Steaua in returul cu Viktoria Plzen. continuă pe Online Sport

Omer Susli, dupa vanzarea Praktiker: A fost cel mai bun moment. Am avut oferte poate mai bune de la giganti europeni, insa las compania pe maini bune. (...) Sunt om de productie, voi investi in aceasta directie!

Dupa achizitia operatiunilor Praktiker, in 2014, Omer Susli se afla din nou in lumina reflectoarelor, de aceasta data in postura de vanzator. Antreprenorul de origine turca a anuntat vanzarea operatiunilor Praktiker catre gigantul.

Tanar roman, ales cel mai bun student in Inginerie la University College London. Profesorii l-au rasplatit si cu o bursa

Andrei Margeloiu 20 de ani) din Targu-Jiu a fost declarat cel mai student de la Facultatea de Inginerie din cadrul prestigioasei University College London UCL).

Tanar roman ales cel mai bun student in Inginerie la University College London. Profesorii l-au rasplatit si cu o bursa

Andrei Margeloiu 20 de ani) din Targu-Jiu a fost declarat cel mai student de la Facultatea de Inginerie din cadrul prestigioasei University College London UCL).

Tanar roman ales cel mai bun student in Inginerie la University College London. Profesorii l-au rasplatit cu o bursa de excelenta

Andrei Margeloiu 20 de ani) din Targu-Jiu a fost declarat cel mai student de la Facultatea de Inginerie din cadrul prestigioasei University College London UCL).

Tig, formidabila la Washington: romanca a castigat cel mai spectaculos meci al zilei, dupa o revenire de poveste

Patricia Tig 134 WTA) e in turul II, la fel ca Simona Halep, gratie unei prestatii impresionante, in conditiile in care de partea cealalta a fileului s-a aflat o jucatoare care e cu 59 de locuri peste ea in ierarhia WTA.

Galati: Un barbat de 60 de ani a murit pe strada, cel mai probabil din cauza caniculei

Un barbat de aproximativ 60 de ani, din Galati, a murit pe strada, joi, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, cel mai probabil din cauza caniculei, in conditiile in care 11 persoane au avut nevoie de ajutor medical de urgenta incepand de miercuri si pana joi, la orele amiezii, dupa ce li s-a facut rau in diferite locuri publice, anunta news. ro.

Motivul pentru care nu este bine sa inchizi cel mai de jos nasture al sacoului

Nu trebuie sa incheie cel mai de jos nasture de la sacou. Daca haina are trei nasturi, il inchei intotdeauna pe cel de la mijloc si uneori pe cel de sus, daca are doi, cel de jos.

Top 10 transferuri in fotbal: Neymar a devenit cel mai scump jucator din lume

Neymar, transferat de la Barcelona la PSG, a devenit cel mai mare transfer din istoria fotbalului. Un pret neverosimil platit de francezi, dublu fata de fostul lider al clasamentului, Gareth Bale, care acum pare un mic copil .

E OFICIAL: Neymar devine CEL MAI SCUMP fotbalist din lume! PSG il ia pentrui cinci sezoane

Paris Saint-Germain a inregistrat la liga franceza transferul atacantului brazilian de la FC Barcelona, Neymar, care devine astfel cel mai scump jucator din lume, anunta rmcsport. fr. Potrivit L'Equipe,.

UPDATE PSG a inregistrat transferul lui Neymar, care devine cel mai scump fotbalist din lume. Brazilianul a semnat pe cinci sezoane

UPDATEParis Saint-Germain a anuntat, joi seara, transferul atacantului brazilian Neymar, care a venit de la FC Barcelona si a semnat pentru cinci sezoane. Neymar devine astfel cel mai scump jucator din lume, anunta rmcsport. fr. Sunt extrem de fericit ca am venit la PSG. Voi face totul pentru a-mi ajuta echipa, pentru a deschide noi orizonturi si pentru a aduce bucurie milioanelor de suporteri din intreaga lume, a declarat Neymar.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )