Libnet.ro
UNICEF

18:00

Reactia presedintelui Iohannis, dupa validarea referendumului din 26 mai

Antena3 Antena3,
Reactia presedintelui Iohannis, dupa validarea referendumului din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis saluta hotararea adoptata de Curtea Constitutionala si apreciaza ca validarea referendumului din 26 mai obliga toate fortele politice parlamentare sa puna de urgenta in. continuă pe Antena3

Reactia lui Iohannis dupa validarea referendumului: ,,Justitia trebuie sa ramana independenta

Presedintele Klaus Iohannis saluta hotararea adoptata de Curtea Constitutionala si apreciaza ca vali.

ASTAZI: CCR reia discutiile privind validarea referendumului din 26 mai

Curtea Constitutionala a Romaniei reia, astazi, discutiile privind validarea rezultatului referendumului national din 26 mai.

Validarea referendumului din 26 mai, pe ordinea de zi a sedintei de astazi a Curtii Constitutionale

Curtea Constitutionala va dezbate, joi, dosarul de validare a rezultatelor referendumului pe justiti.

Validarea referendumului din 26 mai, pe ordinea de zi a sedintei de astazi a CCR. Se dezbate si o cerere de anulare a convocarii referendumului

Curtea Constitutionala a Romanei CCR) va discuta, joi, validarea referendumului convocat de presedintele Klaus Iohannis si care s-a desfasurat odata cu alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai. La ultimul termen, judecatorii au primit o cerere de anulare a decretului prin care presedintele a convocat referendumul.

CCR a validat rezultatul referendumului din 26 mai

Curtea Constitutionala a Romaniei reia joi discutiile privind validarea rezultatului referendumului national din 26 mai. Pe ordinea de zi a sedintei se afla si cinci contestatii referitoare la.

Curtea Constitutionala reia discutiile privind validarea referendumului pe justitie din 26 mai CCR a primit si contestatii privind respectarea procedurii de organizare a referendumului

Curtea Constitutionala reia joi discutiile privind validarea rezultatelor referendumului pe justitie initiat de presedintele Klaus Iohannis, pe ordinea de zi aflandu-se si cinci contestatii referitoare la respectarea procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului din 26 mai.

Coalitia PSD-ALDE a decis infiintarea unei comisii de ancheta privind alegerile din 26 mai

Coalitia de guvernare a decis, miercuri, infiintarea unei comisii parlamentare care sa ancheteze derularea procesului electoral la alegerile din 26 mai. Parlamentarii PSD si ALDE suspecteaza fraude la alegeri,.

Comisie de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamente din 26 mai

Parlamentul a decis constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai. Comisia va fi condusa de Lia Olguta Vasilescu.

Majoritatea PSD-ALDE a decis infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind alegerile din 26 mai

Parlamentul a decis, miercuri, constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai.

Iohannis: Validarea referendumului obliga toate fortele politice sa puna de urgenta in aplicare ceea ce au decis cetatenii

Administratia Prezidentiala a transmis, joi, ca validarea referendumului de catre Curtea Constitutionala obliga toate fortele politice sa puna de urgenta in aplicare votul cetatenilor. Votul popular masiv dat pentru Romania europeana si democratica a fost o sanctiune drastica la adresa tuturor incercarilor de a modifica legislatia penala si de a-i scapa pe politicienii corupti de rigorile legii, a transmis Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )