Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactia lui Iohannis dupa validarea referendumului: ,,Justitia trebuie sa ramana independenta

România Liberă România Liberă,
Reactia lui Iohannis dupa validarea referendumului: ,,Justitia trebuie sa ramana independenta

Presedintele Klaus Iohannis saluta hotararea adoptata de Curtea Constitutionala si apreciaza ca vali. continuă pe România Liberă

Reactia presedintelui Iohannis, dupa validarea referendumului din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis saluta hotararea adoptata de Curtea Constitutionala si apreciaza ca validarea referendumului din 26 mai obliga toate fortele politice parlamentare sa puna de urgenta in.

Iohannis: Validarea referendumului obliga toate fortele politice sa puna de urgenta in aplicare ceea ce au decis cetatenii

Administratia Prezidentiala a transmis, joi, ca validarea referendumului de catre Curtea Constitutionala obliga toate fortele politice sa puna de urgenta in aplicare votul cetatenilor. Votul popular masiv dat pentru Romania europeana si democratica a fost o sanctiune drastica la adresa tuturor incercarilor de a modifica legislatia penala si de a-i scapa pe politicienii corupti de rigorile legii, a transmis Administratia Prezidentiala.

Validarea referendumului din 26 mai, pe ordinea de zi a sedintei de astazi a CCR. Se dezbate si o cerere de anulare a convocarii referendumului

Curtea Constitutionala a Romanei CCR) va discuta, joi, validarea referendumului convocat de presedintele Klaus Iohannis si care s-a desfasurat odata cu alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai. La ultimul termen, judecatorii au primit o cerere de anulare a decretului prin care presedintele a convocat referendumul.

Iohannis, reactie dupa validarea referendumului: Parlamentul sa transpuna cu celeritate in legislatie toate prevederile stipulate in Acordul Politic National

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Curtea Constitutionala a validat joi referendumul din 26 mai. intr-un comunicat de presa, seful statului subliniaza ca PSD-ALDE trebuie sa inceteze.

Curtea Constitutionala reia discutiile privind validarea referendumului pe justitie din 26 mai CCR a primit si contestatii privind respectarea procedurii de organizare a referendumului

Curtea Constitutionala reia joi discutiile privind validarea rezultatelor referendumului pe justitie initiat de presedintele Klaus Iohannis, pe ordinea de zi aflandu-se si cinci contestatii referitoare la respectarea procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului din 26 mai.

ASTAZI: CCR reia discutiile privind validarea referendumului din 26 mai

Curtea Constitutionala a Romaniei reia, astazi, discutiile privind validarea rezultatului referendumului national din 26 mai.

Validarea referendumului din 26 mai, pe ordinea de zi a sedintei de astazi a Curtii Constitutionale

Curtea Constitutionala va dezbate, joi, dosarul de validare a rezultatelor referendumului pe justiti.

Reactia lui Iohannis dupa ce Comisia de la Venetia a desfiintat asaltul PSD la Justitie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat luni dupa ce Comisia de la Venetia a dat publicitatii un nou raport dur privind modificarile aduse de PSD-ALDE la legile Justitiei. Seful Statului spune despre guvernanti ca au o conduita inadmisibila, ca votul romanilor de pe 26 mai nu i-au stimulat sa implementeze recomandarile Comisiei si subliniaza ca practica ordonantelor de urgenta trebuie sa inceteze.

Klaus Iohannis, dupa meciul Romania-Germania: Tricolori, ati facut o tara intreaga mandra de voi!

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca membrii Nationalei de fotbal Under-21 au facut o tara intreaga mandra de ei, avand un parcurs exceptional la Campionatul European. Un parcurs exceptional.

Presedintele Iohannis, dupa prestatia Romaniei U21 la Campionatul European: Tricolori, ati facut o tara intreaga mandra de voi! Va asteptam acasa!

Presedintele Klaus Iohannis a laudat parcursul nationalei de tineret a Romaniei de la Campionatul European U21, in conditiile in care tara noastra a fost la un singur pas de marea finala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2802 seconds )