Libnet.ro
UNICEF

11:15

Reactia Simonei Halep dupa calificarea in semifinale la Dubai

Online Sport Online Sport,
Reactia Simonei Halep dupa calificarea in semifinale la Dubai

Pentru a doua oara in acest sezon Simona Halep ajunge intr-o noua semifinala. continuă pe Online Sport

Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Aryna Sabalenka

Simona Halep, 1,68 metri inaltime, si-a permis sa glumeasca dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei Arina Sabalenka, 1,82 metri inaltime, spunand ca adversara este doar un pic mai inalta decat ea.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in penultimul act de la Dubai

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai, dupa ce a reusit sa o invinga pe Aryna Sabalenka, in trei seturi.

Simona Halep, dupa calificarea in sferturi: Poate ca am avut si noroc azi

Simona Halep principala favorita) s-a calificat cu mari emotii in sferturile turneului de la Dubai. Romanca a declarat, dupa meciul cu Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-67), ca a obtinut si cu putin noroc victoria si ca este mandra de faptul ca a luptat pana la final.

Cine este obstacolul din calea Simonei Halep, in drumul spre finala de la Dubai

Simona Halep va trebui sa treaca de Jennifer Brady, in semifinalele turneului de la Dubai, partida urmand sa se dispute, vineri.

Ziua si bomba la Dubai: A fost eliminata cea mai mare rivala a Simonei Halep la titlu

Dintre primele sase jucatoare aflate pe lista capilor de serie, cinci nu mai sunt in competitie, cu precizarea ca olandeza Kiki Bertens nici n-a venit in Emirate, renuntand la participare dupa triumful de la Sankt Petersburg.

Cine este Aryna Sabalenka, adversara Simonei Halep din sferturile de la Dubai

S-au intalnit in urma cu doar cateva saptamani, la Adelaide, iar Aryna a fost jucatoarea mai buna. Sabalenka a invins-o pe Simona, un rezultat care cu siguranta ii va da incredere inainte de duelul de joi. Halep vs Sabalenka va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2 undeva dupa ora 18:30).

WTA Dubai: Programul zilei de joi - Cand va avea loc meciul Simonei Halep cu Aryna Sabalenka

Organizatorii turneului de la Dubai au anuntat programul zilei de joi, una in care Simona Halep va evolua in sferturile competitiei de categorie Premier. Halep vs Aryna Sabalenka va fi al patrulea ultimul) meci de pe arena centrala.

Sorana Cirstea a incheiat in forta calificarile de la Dubai si i s-a alaturat Simonei Halep pe tabloul principal

Sorana Cirstea 70 WTA) s-a calificat, luni dimineata, pe tabloul principal de la Dubai, trecand in ultima runda a calificarilor de spaniola Carla Suarez Navarro, scor 6-2, 1-6, 6-4. Jucatoarea in varsta de 29 de ani, din Targoviste, a invins-o pentru a cincea oara in sapte meciuri directe pe Suarez Navarro, fost numar sase mondial.

Surpriza de proportii la Dubai: cea mai puternica adversara de pe jumatatea Simonei Halep, invinsa intr-o ora de joc!

Ziua de marti a debutat cu o surpriza majora in turneul Premier de la Dubai: Elina Svitolina, cap de serie trei, a fost eliminata inca din primul tur, la finele unui meci de doar 60 de minute. Americanca Jennifer Brady 52 WTA) i-a administrat sportivei din Ucraina un categoric 6-2, 6-1, facand ravagii pe serviciul doi al acesteia 15 puncte castigate, din 19 disputate).

Adversara Simonei Halep, impresionata de romanca: Sunt norocoasa ca pot juca impotriva ei

Simona Halep 2 WTA) se va duela pentru un loc in sferturile de finala de la Dubai cu jucatoarea tunisiana Ons Jabeur 44 WTA), care se arata impresionata de romanca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2114 seconds )